Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek hozzá, szülnek gyereket drogosaknak?
A barátom elvitt ilyen körökbe. Magyarok es c.gányok is.
Mindenhol gyerek család, a férfiak meg kokaint meg ilyesmiket szívogatnak és isznak is alkalmanként kb.
Rendezett körülmények, vagy gazdagság, szép házak, lakások mindenhol.
Én eddig mindenhonnan elszaladtam. Barátommal is összevesztünk mert elkezdte ő is.
Ilyen körökben is ugy mozog, hogy "testvéri szintű" barátai. Es a legtöbb biszex is. És gyakran vezető beosztású nem kis emberek.pl polgármester az egyik stb
Ki akar velem békülni.
Nem értem az ilyenek barátnőit, feleségét.
Valaki elmagyarázná ezt a jelenséget?

Mert a nő is olyan.
Ma is olvasom, Berki Mazsi nyugtatókon él.
Az is drogozás, csak legális (vagy nem, ha nem receptre írják fel neki, de megszerzi).
Menj fel egy pszichiátriai gyógyszerekről szóló fórumra, meg fogsz döbbenni, milyen sokan csinálják.
Talán a nápesség 60-70%-a.

Mert a nőkben van ez a "Nekem a "ROSSZFIÚ" kell, majd én megváltoztatom!" dolog.
Ez 1:1 olyan, mint amikor valaki egy harci kutyát tart házi kedvencnek.
Aztán...egy nap...a kutya szétszedi a gyereket, a "ROSSZFIÚ" meg fejbe rúgja a csajt.
Normális srácok meg verhetik a paplan alatt. :(

A kémia amikor működik, az agy kikapcs. Sokan azt gondolják, hogy "majd én megmentem", "majd, ha lesz gyerek, minden jobb lesz".
Sokan nem reálisan gondolkodnak.
Es ha bemennék az egyik feleségéhez beszélgetni, mit hogyan kérdezzek? (A nő volt osztálytársam csak nem tartottuk a kapcsolatot de ismerem)
Mivel eljottem tőlük, otthagytam őket mikor megláttam a dolgokat, érdekelne, ki vagyok e beszélve vagy egyáltalán minek vonnak engem ebbe bele ill a barátom miert rancigál ilyen helyekre, mit akar tőlem.

4 azért ne hasonlítsd már ősze a harci kutyákat egy emberrel.
A kutya nem azért lesz hülye, mert ilyen, hanem mert a gazdája hülye hozzá, mint a segg. Mellesleg a harci kutya emberre nem megy, ha normálisan neveled és nem a sarki szaporítótól veszed ocsón...
Ezeknek a nőknek a pénz miatt sztm tökéletes az ilyen pasi.
Én is ismerek ilyet, de normálisan bánik a családdal.
Persze a szintetikus drogokat nem támogatom és nem is használom.
De igazából ez az ő életük, semmi közöd hozzá.
Ha a párod is ilyen nem kell vele lenni, ez ilyen egyszerű.
N 30

Drogos alatt azt érted, hogy néha füvezik? :D
A szintetikus szerek, a nehéz drogok, az intravénás adagolás az tényleg nagyon durva, de a természetes, növényi depresszánsok, pszichedelikumok használata nem gáz, ha az ember tudja, mit csinál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!