Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? A párom barátja udvarol nekem. (28/L)
Több, mint 2 éve vagyok együtt a párommal, a legnagyobb harmóniában, boldogságban és szeretetben élünk együtt.
Mint minden fiatal pár néha szeretünk leülni iszogatni a barátokkal. A társaságban van egy srác, a páromnak nagyon jó barátja évek óta aki mindig megragadja ilyenkor a lehetőséget, hogy bókoljon, táncoljon velem és minél közelebb kerüljön hozzám. Természetesen mikor józan volt akkor is többször átbeszéltük, hogy ez így nem helyes és ezt a viselkedést fejezze be.
A tegnapi este folyamán könyörgött, hogy legalább egyszer csókoljam meg mert az elmúlt 2 évben csak erre vágyott, nem hagytam, de elkapott a vágy és szégyellem magam miatta.
Nem tudom, hogyan kezeljem tovább a helyzetet a fiúk között se akarok balhét, és természetesen a párom se csalnám meg. De valahogy mégis olyan szexuális energia van köztünk a másik sráccal, hogy neki igen is nehéz tagadni, ha egy társaságba kerülünk.
Miért nem tud erről a párod?
Én az első próbálkozásnál beszámoltam volna neki. Majd biztos én titkolóznék meg emelném falat magam meg a párom közé, mert a bunkó haverja nem bír a farkával. :D
Mondjuk szólj a pasidnak, hogy állítsa le a nyominger barátját, ha már te nem vagy rá képes?
Érdekes, nekem sikerülne, mert nem balf... kodnék, mint most te teszed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!