Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeljem ezt a helyzete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem ezt a helyzetet? A párom barátja udvarol nekem. (28/L)

Figyelt kérdés

Több, mint 2 éve vagyok együtt a párommal, a legnagyobb harmóniában, boldogságban és szeretetben élünk együtt.

Mint minden fiatal pár néha szeretünk leülni iszogatni a barátokkal. A társaságban van egy srác, a páromnak nagyon jó barátja évek óta aki mindig megragadja ilyenkor a lehetőséget, hogy bókoljon, táncoljon velem és minél közelebb kerüljön hozzám. Természetesen mikor józan volt akkor is többször átbeszéltük, hogy ez így nem helyes és ezt a viselkedést fejezze be.

A tegnapi este folyamán könyörgött, hogy legalább egyszer csókoljam meg mert az elmúlt 2 évben csak erre vágyott, nem hagytam, de elkapott a vágy és szégyellem magam miatta.

Nem tudom, hogyan kezeljem tovább a helyzetet a fiúk között se akarok balhét, és természetesen a párom se csalnám meg. De valahogy mégis olyan szexuális energia van köztünk a másik sráccal, hogy neki igen is nehéz tagadni, ha egy társaságba kerülünk.

#udvarlás #bonyodalom #Hárman vagyunk, kettő helyett
2022. máj. 13. 14:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

A párod nem sejt semmit?

Pedig itt két megoldás van: 1. ritkítjátok vele a közös találkákat, 2. HATÁROZOTTAN, dühösen elutasítod, akár azt is felvetve, hogy még egy flörtketdeményezés és sajnos el kell mondanod ezt a párodnak a korrektség kedvéért, amit nem szeretnél, ezért fejezze be. Jelét se mutasd, hogy valójában élvezed a vele való cicázást!

2022. máj. 13. 14:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megéri ezért tönkretenni egy baráti kapcsolatot + egy működő kapcsolatot? Nincs erre rossz válasz, csak mérlegeld.
2022. máj. 13. 14:25
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Harmónia, boldogság, szeretet....🤣🤣🤣 Ezt ugye te sem hiszed el? Gondolkozz a szavaidon.
2022. máj. 13. 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Keresd kényszeresen a hibáit, hogy aztán legyen miért szakítanod vele.
2022. máj. 13. 14:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa barátai vannak a párodnak
2022. máj. 13. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén nehezen fogom fel hogy ha valaki tényleg igai barát, akkor miért tesz ilyet, miért szúrja hátba a masikat...

Sok dolgot kell itt mérlegelni.

2022. máj. 13. 15:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
ezt nagyon nehezen tudom elképzelni. a részegen bókolós-táncolós-közelebbkerülős részt még igen, de a "tegnap esti könyörgést"
2022. máj. 13. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én arról az oldalról tudok beszámolni, hogy a volt "pasim" (direkt nem hívom párnak, mert az ilyet nem tesz) és az akkori "legjobb barátnőm" között szintén ilyen szexuális szikra meg stb stb stb volt, és elméletileg a "pasim" többször elutasította a lányt elmondása szerint, aztán kiderült, hogy csak célozgatott meg ugyanúgy érezték a szikrát, nem történt semmiféle határozott elutasítás.

Egyáltalán nem mindegy, hogy ültök le átbeszélni. Ha közben végig látja rajtad, hogy neked bejön ez a szitu meg hogy vágyódsz utána, úgy nemigen fogja komolyan venni az elutasítást. Szerintem a válaszadók közül az első írta le a legjobban: HATÁROZOTTAN elutasítod és ha nem fejezi be kitálalsz.

Nem tudom, mi ebben az ennyire nehéz dolog. Akkor már nehéz, ha elbizonytalanodsz, hogy a párod mellett van-e a helyed, de a te leírásod alapján, és most téged idézlek: "Több, mint 2 éve vagyok együtt a párommal, a legnagyobb harmóniában, boldogságban és szeretetben élünk együtt."

Ergo nincs miről beszélni. Bár nekem ez megint úgy tűnik, hogy magadat győzködöd.

2022. máj. 13. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

28 vagy nem 18, kezdj el gondolkodni! Nyilván azért próbálkozik, mert nem utasítod el egyértelműen.

Azt írtad többször megbeszéltétek, hogy ez nem helyes, és hogy te is akarnád. Ezzel csak azt fejezed ki, hogy várj, majd lesz rá alkalom. Ha megmondtad volna, hogy nem érdekel, és esélye sincs, és minden alkalommal elutasítod a közeledését, akkor rég nem próbálkozna. Azt nem értem, hogy ez hogy nem bukott még ki, lehet, hogy a barátod sejti, de az biztos hogy a társaság több tagja ezen csámcsog, úgyhogy kénytelen leszel lezárni az egyik szálat. Döntsd el, hogy mi/ki fontosabb!

2022. máj. 13. 15:17
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Ha egy kicsit is gerinces lennél, már az első próbálkozásnál szóltál volna párodnak, hogy állítsa le a "barátját". Az első bekezdésed meg röhejes. A felsorolt szavakat nem is ismered. Akkor nem élveznéd, hogy valaki más meg akar b.szni.

40/N

2022. máj. 13. 16:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!