Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lányként még szűz vagyok. Ilyenkor gáz ha megváratom a fiút?
23 éves lány vagyok és egy 27 éves pasival vagyok összejövő félben. Utoljára 16 évesen volt kapcsolatom, de az csak 1 hónapig tartott és csóknál tovább nem jutottunk.
Szóval, ez van. Fogalmam sincs mit kell csinálni az ágyban. A srácnak már volt egy hosszú kapcsolata, tapasztalt.
Elmondtam, hogy szűz vagyok, mert a múltkor eléggé összemelegedtünk, majd fel akart magához hívni és elutasítottam az ajánlatot.
Kérdezte, mi a baj?
Belőlem meg kibukott, hogy nem voltam még fiúval....
Szerintetek gáz ha nem fekszek le az első adandó alkalommal? Kívánom őt, de egy kicsit félek, mert még nem 100%-os a bizalom közöttünk én meg szorongás nélkül akarom megélni az első együttlétet.
Vagy ebben a korban már ciki váratni egy pasit?
Sajnos nekem kimaradt tiniként az első szex, a tinirandik és stb.
Szóval, nekem ezek az érzések teljesen újak és csak most ismerkedek ezzel a világgal, kicsit sok lenne számomra azonnal a közepébe csapni.

1 hónap alatt 5 randi?????? Mi a f....
Én is voltam olyan csajjal aki előttem rég nem volt sráccal. 1,5 hónap volt mire eljött velem randizni. Akkor találkoztunk heti 2-3-szor. Randi után meg az volt a ritka ha kimaradt egy nap. Minden nap találkoztunk, így is egy hónapig váratott.
Ilyen tempóval te egy év mire felépíted azt a várva várt bizalmat..... Szégyen vagy!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!