Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves lányként még szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lányként még szűz vagyok. Ilyenkor gáz ha megváratom a fiút?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és egy 27 éves pasival vagyok összejövő félben. Utoljára 16 évesen volt kapcsolatom, de az csak 1 hónapig tartott és csóknál tovább nem jutottunk.

Szóval, ez van. Fogalmam sincs mit kell csinálni az ágyban. A srácnak már volt egy hosszú kapcsolata, tapasztalt.

Elmondtam, hogy szűz vagyok, mert a múltkor eléggé összemelegedtünk, majd fel akart magához hívni és elutasítottam az ajánlatot.

Kérdezte, mi a baj?

Belőlem meg kibukott, hogy nem voltam még fiúval....

Szerintetek gáz ha nem fekszek le az első adandó alkalommal? Kívánom őt, de egy kicsit félek, mert még nem 100%-os a bizalom közöttünk én meg szorongás nélkül akarom megélni az első együttlétet.

Vagy ebben a korban már ciki váratni egy pasit?

Sajnos nekem kimaradt tiniként az első szex, a tinirandik és stb.

Szóval, nekem ezek az érzések teljesen újak és csak most ismerkedek ezzel a világgal, kicsit sok lenne számomra azonnal a közepébe csapni.

2022. máj. 7. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
24%
Igen, mivel 31 éves vagyok és semmi keresnivalója egy szűz lánynak az életemben, hisz valószínűleg jóval fiatalabb tőlem, más fejlődési szakaszban van, stb.
2022. máj. 9. 00:47
 62/68 anonim ***** válasza:
71%
A sok "tök normális dolog 40+ éves férfiként 15 éves lányokat dugni" komment után üdítő olyat is olvasni, hogy valaki 31 évesen a 23 évest túl fiatalnak érzi magához. 😀
2022. máj. 9. 00:57
 63/68 anonim ***** válasza:
68%
Akkor egészségére hölgyem. Vannak elveim.:)
2022. máj. 9. 10:48
 64/68 anonim ***** válasza:
23%

1 hónap alatt 5 randi?????? Mi a f....

Én is voltam olyan csajjal aki előttem rég nem volt sráccal. 1,5 hónap volt mire eljött velem randizni. Akkor találkoztunk heti 2-3-szor. Randi után meg az volt a ritka ha kimaradt egy nap. Minden nap találkoztunk, így is egy hónapig váratott.

Ilyen tempóval te egy év mire felépíted azt a várva várt bizalmat..... Szégyen vagy!

2022. máj. 9. 11:55
 65/68 anonim ***** válasza:
100%
64 elég bunkón fogalmazott, de az tény, hogy heti 1 randival lassan alakul a bizalom, hiszen mindig eltelik elég sok idő két randi között, amin újra kicsit "elvesztitek a fonalat". Legalábbis nálam az elején idő volt feloldódni ha egy hete láttam utoljára, hiába beszéltünk minden nap. Szóval ilyen tempóban valószínűleg több idő lesz. Érdemes azért heti 2-3-szir találkozni, ha belefér, jobban megszokod a közelségét, illetve a rád szánt ideje is mutathatja, mennyire gondolja komolyan. 5. randi még elég korai, szóval teljesen oké, ha nem akarsz még szexelni. Viszont most, hogy már elmondtad, hogy szűz vagy, talán ő is érti, hogy ne siettesse. Lehet úgy is felmenni hozzá, hogy nem lesz szex, csak mégis kicsit meghittebb a másik otthonába lépni, az is bizalmat teremt. Lehet egy kis összebújás, petting, de ha nemet mondasz a szexre, nem fog megerőszakolni. Szóval ilyen szempontból ha várni akarsz még a szexszel, attól még elfogadhatod a meghívást. Ha jobban érzed magad tőle, akkor beszéljétek meg előtte, hogy még nem lesz szex
2022. máj. 9. 14:16
 66/68 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom ezekkel a szűz meg prűd csajokkal csak a baj van. Messziről kell elkerülni őket nagy ívben!
2022. máj. 9. 15:55
 67/68 anonim ***** válasza:
73%
23 évesen én egy hónapig vártam, mire úgy éreztem, oké, mehet. Semmi extra, addig pettingeltünk, szóval nem az volt, hogy csapd ki magadnak és hozzám sem érhetsz.
2022. máj. 11. 10:27
 68/68 anonim ***** válasza:
100%
25 évesen én még szűz vagyok, na kívancsi leszek hozzám kinek lenne türelme. :D Van egy olyan megérzésem, hogy ha sikerül is majd valami, elsőre nem fog menni, nem lesz hosszútávú. Viszont egyszerűen időm sincs a lehetőségeket lesni, hol találkozhatnék valakivel, és utána még meg is kellene tartani az illetőt. Úgyhogy ja, vannak nők a világon, akinek a világ legtermészetesebb dolga, ami azért össze szokott jönni valahogy az életben, nem megy. De van két diplomám amit lehúzhatok a WC-n mert hát úgyis "életképtelen" vagyok, ahogy mondani szokták. És nem érdekelne az egész ha nem kapnám állandóan a lesajnáló kommenteket vagy pillantásokat, amikor annyit mondok lakótárssal lakom. :D
2022. máj. 11. 14:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!