Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lányként még szűz vagyok. Ilyenkor gáz ha megváratom a fiút?
23 éves lány vagyok és egy 27 éves pasival vagyok összejövő félben. Utoljára 16 évesen volt kapcsolatom, de az csak 1 hónapig tartott és csóknál tovább nem jutottunk.
Szóval, ez van. Fogalmam sincs mit kell csinálni az ágyban. A srácnak már volt egy hosszú kapcsolata, tapasztalt.
Elmondtam, hogy szűz vagyok, mert a múltkor eléggé összemelegedtünk, majd fel akart magához hívni és elutasítottam az ajánlatot.
Kérdezte, mi a baj?
Belőlem meg kibukott, hogy nem voltam még fiúval....
Szerintetek gáz ha nem fekszek le az első adandó alkalommal? Kívánom őt, de egy kicsit félek, mert még nem 100%-os a bizalom közöttünk én meg szorongás nélkül akarom megélni az első együttlétet.
Vagy ebben a korban már ciki váratni egy pasit?
Sajnos nekem kimaradt tiniként az első szex, a tinirandik és stb.
Szóval, nekem ezek az érzések teljesen újak és csak most ismerkedek ezzel a világgal, kicsit sok lenne számomra azonnal a közepébe csapni.

#9. Ez így szépnek tűnik, de a realitás az, hogy túl sokat nem érdemes várni.
Elmondom miért...
Nem szexcentrikusság, nem is érzéketlenség, de én érzelmileg egyáltalán nem megyek bele addig semmibe, míg meg nem volt az első szexuális együttlét. Ugyanis ha hónapokig várnék, lenne érzelem, de rossz a szex, mert mondjuk teljesen nem passzolunk az ágyban, nem jó az anatómiai osszeilloseg, akkor az elég sok elpocsekolt idő és energia, plusz érzelmileg is bonyolult helyzet.
Ha az első szex klappol, akkor oké, mehetünk tovább. Egy hónapot várok vele maximum, ha aktív az ismerkedés, és napi szintű a kontakt.

Én még várnék vele, ez nem lóverseny
sokszor tényleg azt látom, hogy ha hamar megkapnak egy nőt a férfiak, utána eltűnnek, egyre kevésbé érdeklődnek. Szerintem szürd ki, hogy mit akar csak szexet, vagy valójában kapcsolatot.

Jó, hogy írtál kérdező! Most gondoltam csak bele valójában, hogy ÓRIÁSI nagy a különbség 1997. és 2022. között (nemcsak a 25 év, hanem az INTERNET világával kinyíltak a határok is nagyon...)
Egészen más már a közösségi média világa, mint amikor még csak a televízió volt elterjedt, most pedig már a régi típusú mobiltelefonok is alig találhatóak a kereskedelemben és már szinte minden készüléket OKOS-nak neveznek el...
Nem tudok bölcsebbet írni annál, mint hogy a megérzéseidre hallgass! Próbáld kielemezni írásban, hogy mi lenne a következő lépés, ami számodra jó lenne! 10-es válaszoló voltam.

"Nem szexcentrikusság, nem is érzéketlenség, de én érzelmileg egyáltalán nem megyek bele addig semmibe, míg meg nem volt az első szexuális együttlét."
Nálam fordítva. Amíg nincs érzelem, addig a szex valami, amit ki kell bírni, hogy ne hagyjanak el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!