Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves lányként még szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lányként még szűz vagyok. Ilyenkor gáz ha megváratom a fiút?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és egy 27 éves pasival vagyok összejövő félben. Utoljára 16 évesen volt kapcsolatom, de az csak 1 hónapig tartott és csóknál tovább nem jutottunk.

Szóval, ez van. Fogalmam sincs mit kell csinálni az ágyban. A srácnak már volt egy hosszú kapcsolata, tapasztalt.

Elmondtam, hogy szűz vagyok, mert a múltkor eléggé összemelegedtünk, majd fel akart magához hívni és elutasítottam az ajánlatot.

Kérdezte, mi a baj?

Belőlem meg kibukott, hogy nem voltam még fiúval....

Szerintetek gáz ha nem fekszek le az első adandó alkalommal? Kívánom őt, de egy kicsit félek, mert még nem 100%-os a bizalom közöttünk én meg szorongás nélkül akarom megélni az első együttlétet.

Vagy ebben a korban már ciki váratni egy pasit?

Sajnos nekem kimaradt tiniként az első szex, a tinirandik és stb.

Szóval, nekem ezek az érzések teljesen újak és csak most ismerkedek ezzel a világgal, kicsit sok lenne számomra azonnal a közepébe csapni.

2022. máj. 7. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

"Feltételezem több nővel voltam, mint te férfival."

Mégse tudtál egyet se megtartani ha olyan sokkal voltál, mint mondod.

2022. máj. 8. 10:45
 32/68 anonim ***** válasza:
21%
Elvagy tévedve te #31 nagyon. A csaj nem tudta megtartani. Hiába, tudni kell az ágyban vagy nincs semmi.
2022. máj. 8. 11:12
 33/68 anonim ***** válasza:
14%

Nem értem miért a személyeskedés, csak megosztottam egy eltérő véleményt.

"Mégse tudtál egyet se megtartani ha olyan sokkal voltál, mint mondod."

Ha neked kellemetlen tapasztalataid vannak, arról nem én tehetek. Attól, hogy egy férfi máshogy gondolkozik még nem lesz "rossz", csak más.

2022. máj. 8. 12:09
 34/68 anonim ***** válasza:
0%

Értem miről beszélsz egyébként, de ha rossz a szex, akkor mégis miért akarnék kapcsolatot? Hogy együtt szenvedjünk?

És valamit félreértettél, mert én nem a gatlasossagra utaltam, konkrétan leirtam, hogy ha nem passzolunk, nem jó az anatómiai összeillőseg...

De konkretizálom mégjobban. Tegyük fel, hogy rozmárméretű pöröjöm van, neked meg kicsike kulcslyukad, vagy neked kiterjedt barlangrendszered, nekem meg virslikém. Érted már?

Akivel nekem jó volt a szex azzal jó volt elsőre is, akivel meg elsőre nem, azzal sosem volt az igazi...

2022. máj. 8. 12:16
 35/68 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szexre épülnek a kapcsolatok, nem csoda, hogy ennyi szar van.
2022. máj. 8. 12:32
 36/68 anonim ***** válasza:
0%

Az az egyik alapköve, igen. Mi más lenne? Ha nem működik a szex két ember között, akkor hogy lenne belőle jó kapcsolat?

Ez teljesen abszurd, hogy le kell írni ezt.

2022. máj. 8. 12:33
 37/68 anonim ***** válasza:
81%
Erre épül egy kapcsolat. Ezt írtad. Magyarán kuki ki-be húzogatásra. Teljesen abszurd, hogy leírtad ezt.
2022. máj. 8. 12:36
 38/68 anonim ***** válasza:
0%

Neked a szex az a "kuki ki-be huzogatasa", ennyit jelent?

Lelsz benne örömet amúgy, illetve van szexuális életed?

Persze, hogy erre épül, nem értem mi a probléma ezzel. Te el tudsz képzelni úgy egy kiegyensúlyozott párkapcsolatot, hogy nem működik a szex?

2022. máj. 8. 12:41
 39/68 anonim ***** válasza:
85%
Simán el tudok szex nélkül képzelni kapcsolatot. Nyilván olyan emberrel, aki szintén el tud.
2022. máj. 8. 12:57
 40/68 anonim ***** válasza:
91%

36, ugyan nem velem beszéltél eddig, de az elsőre is egetrengető szex és a nem működik között érzek különbséget.

Nálunk pl hosszabb tanulási folyamat volt a szex, mert a fizikai adottságok nem teljesen kompatibilisek. 8 éve vagyunk együtt és nem a szex a legfontosabb de még csak nincs is az első 5 legfontosabb dolog között, ami egy kapcsolatról eszembe jut. Pedig élvezem a szexet, szoktuk is gyakorolni. De messze nem az életem alfája és omegája.

Ha a minél előbb dugjunk és csak, ha jó, akkor lehet folytatás, lett volna az alap a páromnak, vagy nekem, akkor nagyon hamar rövidre zárjuk a dolgot. És lehet, hogy szexuális téren könnyebb lett volna, de egy nagy lehetőséget bukunk el.

Nekem nincs azzal bajom, ha valakinek ennyire lényeges elem a szex, legalább hamar kiderül, hogy nagyon eltérő az értékrendünk. De ez a szex központú felfogás nem mindenkire jellemző, engem zavar kicsit, hogy te, mint evidenciát fogalmaztad meg. Szerintem a vita partneredet is ez zavarta.

Fontos a jó szex, de nem ez a legfontosabb amit meg akarok tudni a másikról, mert ez pont fejleszthető, alakítható.

2022. máj. 8. 13:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!