Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lányként még szűz vagyok. Ilyenkor gáz ha megváratom a fiút?
23 éves lány vagyok és egy 27 éves pasival vagyok összejövő félben. Utoljára 16 évesen volt kapcsolatom, de az csak 1 hónapig tartott és csóknál tovább nem jutottunk.
Szóval, ez van. Fogalmam sincs mit kell csinálni az ágyban. A srácnak már volt egy hosszú kapcsolata, tapasztalt.
Elmondtam, hogy szűz vagyok, mert a múltkor eléggé összemelegedtünk, majd fel akart magához hívni és elutasítottam az ajánlatot.
Kérdezte, mi a baj?
Belőlem meg kibukott, hogy nem voltam még fiúval....
Szerintetek gáz ha nem fekszek le az első adandó alkalommal? Kívánom őt, de egy kicsit félek, mert még nem 100%-os a bizalom közöttünk én meg szorongás nélkül akarom megélni az első együttlétet.
Vagy ebben a korban már ciki váratni egy pasit?
Sajnos nekem kimaradt tiniként az első szex, a tinirandik és stb.
Szóval, nekem ezek az érzések teljesen újak és csak most ismerkedek ezzel a világgal, kicsit sok lenne számomra azonnal a közepébe csapni.

Tehát 2022-ben már normális, hogy a pár egyik tagját nem érdekli, hogy a másik megbízzon benne, akarja és kívánja a szexet, részben biztosítva ezzel, hogy az aktus kellemes élmény legyen. 2022-ben a lényeg, hogy minél előbb összedörzsölgessük a nemi szerveinket.
Itt mindennap lehet tanulni valamit.

#12es szövege jó példa, milyen dumát szoktak ilyenkor, lenyomni a férfiak, a nők meg ilyenkor azt hiszik, bennük van a hiba, és lefekszenek férfival.
Hát, én nem az elkövetkezendő két hónapra tervezek. Ha valakivel valójában komolyan gondolom, ott lesznek egy esetleges rossz szexnél, még nehezebben megoldaható ügyek is. Akkor is azt mondjátok, hogy jaj, ez így nem jó, inkább akkor váljon ketté útjaink?
Ha tényleg valakit komolyan szeretsz, úgy tényleg igazán, (okosnak, gyönyörűnek, kedvesnek tartod a lányt, iszonyat jókat beszélgetek, hogy csak úgy repül az idő) lenne szíved eldobni magadtól? Szerintem nem. Idővel összecsiszolodnátok, ha ő az elején gátlásos volt. Egy rossz együttlét még nem jelent semmit.
9es voltam.

#24. Részemről ez nem "duma", hanem élettapasztalat.
Feltételezem több nővel voltam, mint te férfival. Hidd el, ha nem működik jól a szex, akkor nem érdemes erőltetni. Mi baj ezzel? Erre épül egy kapcsolat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!