Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves lányként még szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lányként még szűz vagyok. Ilyenkor gáz ha megváratom a fiút?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és egy 27 éves pasival vagyok összejövő félben. Utoljára 16 évesen volt kapcsolatom, de az csak 1 hónapig tartott és csóknál tovább nem jutottunk.

Szóval, ez van. Fogalmam sincs mit kell csinálni az ágyban. A srácnak már volt egy hosszú kapcsolata, tapasztalt.

Elmondtam, hogy szűz vagyok, mert a múltkor eléggé összemelegedtünk, majd fel akart magához hívni és elutasítottam az ajánlatot.

Kérdezte, mi a baj?

Belőlem meg kibukott, hogy nem voltam még fiúval....

Szerintetek gáz ha nem fekszek le az első adandó alkalommal? Kívánom őt, de egy kicsit félek, mert még nem 100%-os a bizalom közöttünk én meg szorongás nélkül akarom megélni az első együttlétet.

Vagy ebben a korban már ciki váratni egy pasit?

Sajnos nekem kimaradt tiniként az első szex, a tinirandik és stb.

Szóval, nekem ezek az érzések teljesen újak és csak most ismerkedek ezzel a világgal, kicsit sok lenne számomra azonnal a közepébe csapni.

2022. máj. 7. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
0%
31 éves férfiként nem keresem tapasztalatlam lányok társaságát, elhiheted.
2022. máj. 8. 23:42
 52/68 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, de a kérdező az, és te arról írtál, hogy hozzá hogyan viszonyulnál.
2022. máj. 8. 23:44
 53/68 anonim ***** válasza:
100%
*arról is
2022. máj. 8. 23:44
 54/68 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz az, ha szeretnél úgy intim kapcsolatba lépni valakivel, hogy felkészültnek érzed magad rá, kellően el tudsz lazulni, megvan már egyfajta közelség és bizalom, és nincsenek kétségeid, hogy ezt akarod-e.

Ami gáz, az a jajmitfoggondolni jellegű taktikai váratás. Én inkább ezt nevezem váratásnak, amikor taktikázik valaki. Lehet nagyon hamar is lefeküdni és lassan is haladni. A lényeg, hogy egyik se külső kényszer legyen, ne megfelelés mások felé, hanem önmagaddal szemben korrekt döntés.

Az, hogy a saját érzéseid, komfortzónád szerint engeded folyni az eseményeket, az természetes.

Nekem az első élményem egyetem elején volt, viszonylag rövid ismeretség, pár hét randizás után. Borzasztóan kívántam és nagyon kíváncsi voltam. Nem voltam naiv, a srác valóban normális volt, nem sürgetett, én akartam. Utólag visszagondolva hamar volt és valójában sose volt köztünk igazi mély lelki kapcsolódás, szerelem, csak akkora fizikai vonzalmat éltem meg, mint még soha, és fogalmam sem volt, mit kéne éreznem lévén első kapcsolat (nekem kimaradt a tini szerelem). Nyilván így lelkileg nem volt az az igazi szerelmes szeretkezés, de egy percig sem éreztem magam kihasználva, odafigyelt rám és azóta is jó élményként maradt meg bennem. A kapcsolat elég rövid volt, hamar ráeszméltünk, hogy ez inkább csak fizikai vonzalom, nincs egy hullámhossz lelkileg. Azóta először azt keresem. De ha az megvan, a másikon érzem az egyenes, tiszta szándékot, és én is kívánom, akkor nem félek tőle. Érzi az ember, ahogy alakul a lelki közelség, bizalom, idővel egyre jobban megismeri önmagát és fejlődik az emberismerete is. Amíg kétségek vannak, addig nem érdemes belemenni. Nem kell foglalkozni azzal, mi az elvárás. Ha a szex fontosabb, mint te, akkor nem baj, ha lelép türelmetlenségében. De ha úgy érzed, megbízhatsz benne, figyel rád, és teljesen akarod a dolgot, akkor felesleges taktikai várattatni. Az a fontos, hogy ne szorongj mellette, tudjatok mindenről beszélni, merd felvállalni előtte a nem tökéletes oldaladat is.

2022. máj. 9. 00:03
 55/68 anonim ***** válasza:
91%
Nem, én azzal a válaszommal már a hozzám intézett kommentekre reagáltam, nem a kérdezőre. A kérdezőhöz az első válaszom szólt, melyben utaltam rá, hogy ha a választott férfi valamire való, akkor türelmes lesz vele.
2022. máj. 9. 00:06
 56/68 anonim ***** válasza:
100%

Haladhattok fokozatosan, először petting, stb. Van egy varázsa a lassú haladásnak, lépésenként megismerni egymás testét is, így a testi-lelki ismeretség összhangban alakul. Én ezt tanultam a saját példámból, most már így csinálnám.

Ne halgass a pasi bullshitre. Aki azt mondja, hogy rögtön szexelni kell, mert ha az nem tökéletes, akkor örökké rossz lesz a szex és azt jelenti hogy nem passzoltok, azt inkább küldd is el. Nagy eséllyel önző és csak magára gondol, de nem akar energiát tenni bele, rögtön a tökéletes élvezetet keresi, nem akar odafigyelni, tanítani. A szex tanulás, egymás testének felfedezése. Össze kell szokni, nem elsőre tökéletes. Nyilván vannak extrém esetek, amikor valóban nem illenek össze a felek, de legtöbbször nem erről van szó, főleg nem szűzen.

Nagyon sok kiderül arról, mennyire vagytok jók egymással még jóval szex előtt. Az érintések, a csók, a férfi-női dinamika, a közös séta, a tánc, ki hogy vezeti a másikat... A szex sosem az ágyban kezdődik.

2022. máj. 9. 00:12
 57/68 anonim ***** válasza:
Ne hallgass rám. 😃 Amúgy igen, önző vagyok, a legjobbat akarom magamnak. Van aki nem?
2022. máj. 9. 00:15
 58/68 anonim ***** válasza:

A 9-es választ nem intézték közvetlenül hozzád, mégis arra reagálva fejtetted ki, hogy mi a baj a várakozással, legalábbis a magad részéről. Magadat ezek szerint nem tartod valamire valónak?

2022. máj. 9. 00:28
 59/68 anonim ***** válasza:
Egy szűz lányra máshogy nézek mint egy szexuálisan tapasztalt, érett nőre.
2022. máj. 9. 00:37
 60/68 anonim ***** válasza:
Egy szűz lányra úgy nézel, hogy "nem nekem való, meghagyom másnak"? Az eddigiek tükrében erre ez az egyetlen korrekt válasz, amit el tudok képzelni tőled.
2022. máj. 9. 00:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!