Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves lányként még szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves lányként még szűz vagyok. Ilyenkor gáz ha megváratom a fiút?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és egy 27 éves pasival vagyok összejövő félben. Utoljára 16 évesen volt kapcsolatom, de az csak 1 hónapig tartott és csóknál tovább nem jutottunk.

Szóval, ez van. Fogalmam sincs mit kell csinálni az ágyban. A srácnak már volt egy hosszú kapcsolata, tapasztalt.

Elmondtam, hogy szűz vagyok, mert a múltkor eléggé összemelegedtünk, majd fel akart magához hívni és elutasítottam az ajánlatot.

Kérdezte, mi a baj?

Belőlem meg kibukott, hogy nem voltam még fiúval....

Szerintetek gáz ha nem fekszek le az első adandó alkalommal? Kívánom őt, de egy kicsit félek, mert még nem 100%-os a bizalom közöttünk én meg szorongás nélkül akarom megélni az első együttlétet.

Vagy ebben a korban már ciki váratni egy pasit?

Sajnos nekem kimaradt tiniként az első szex, a tinirandik és stb.

Szóval, nekem ezek az érzések teljesen újak és csak most ismerkedek ezzel a világgal, kicsit sok lenne számomra azonnal a közepébe csapni.

2022. máj. 7. 23:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
21%

Az, hogy valami zavar valakit még nem elég indok (legalábbis számomra), hogy szándékosan ártó töltést adjak a kommunikációmnak. Az nem vita, nincs benne tisztelet, csak rosszindulat.

Evidencia számomra, igen, és nem tudok elkepzelni két mentálisan és fizikálisan is egészséges embert úgy egy jó párkapcsolatban, hogy nem működik kielégítően a szexuális életük. Vannak emberek nagyobb, és kisebb libidóval, ezt aláírom. Én az előbbibe tartozom, és számomra a szerelem szerves része ez, illetve én langyos kapcsolatot sem vállalok, férfi létemre fontos nekem a szenvedély érzelmi téren is. Viszont nektek, mint alacsonyabb libidoju embereknek is bizonyosan fontos, hogy kielégítő legyen a szexuális életetek. Ha neked az úgy jó, akkor az rendben van, de ha nekem az úgy nem jó, akkor az is rendben van, nem?

Nekem nem kell olyan partner, akivel a szex hosszabb tanulási folyamat, mert tapasztaltam ennél jobbat, így már arra törekszem. Ha neked megfelelő, akkor az jó.

2022. máj. 8. 13:16
 42/68 anonim ***** válasza:
0%

#41 neked van igazad. Ezek akik itt előttedkommentetek a társadalomból kitaszított nők. Na azért ahhoz is kell egy szint hogy ezek se kelljenek senkinek… mindegy

Lényeg a lényeg, ha a szex nem működik nincs semmi és ezt érdemes az első randin tisztázni

2022. máj. 8. 13:20
 43/68 anonim ***** válasza:
89%

Nem kötekedni akarok, tényleg nem azért kommentelek, de húszon éves nőként, eddig az összes kapcsolatom úgy alakult, hogy nem volt az első 4-5 randi alkalmával szex. Én nem is tudok ennyi idő alatt megbízni valakiben, megnyílni úgy valakinek. És igen, volt aki nem akart így tovább ismerkedni, azzal szét is váltak az útjaink, de 4ből 3 pasinak nem volt ez gond, vagy furcsa.

Igen, a kapcsolat fontos eleme a szex, és fontos hogy passzoljanak a felek, de ha nem ismerem a másikat kellően én teljesen be tudok feszülni, stresszelek, és egyáltalán nem élvezem a dolgot, tehát menthetetlenül rossz szex lesz, akkor is, ha több ismerkedés után lehetne jó is.

Nem tudom, hogy én fogtam ki alapvetően értelmes, és megértő férfiakat, és az itt hangoztatott álláspont az igaz, hogy szex szex szex mindenek felett, vagy itt vannak nagyon elszállva az igények egyeseknél.

2022. máj. 8. 13:29
 44/68 anonim ***** válasza:
100%

24es vagyok, én azóta nem írtam ki ide kommentet, szóval én nem személyeskedtem,PlutoIn1stHouse.

Én úgy hiszem, hogy ha sok mindenben összhangban vagyok a másikkal, akkor már a szex nagyon valószínű, hogy jól fog müködni. Ha viszont valaki nagyon hamar erőlteti a másikat, akkor nem kell meg lepődni, hogy az bénáskodni fog. Az intimás csak akkor megy jól, ha mindkét fél teljesen eltudja magától dobni a gátlásait. Ehhez idő is kell, nem mindenki egy forma.

De engem zavarna a gondolat, hogy egy férfi, nem tud értem ennyi erőfeszítést tenni, már ennyi miatt visszavonulót fújna. Tehát nem vagyok neki olyan fontos, unalmasnak talál. Egyébként ha elmúlik az újdonság varázsa, utána is simán romlik a szex minősége, mennyisége. Akkor is vége van? Vagy ott akarnál változatni, kisérletezni? (ez inkább költői kérdésnek szánom)

Nekem nem első helyen van a szex, de nem is az utolső helyen kullog.

Te így gondolod, én meg amúgy. Nem gondolok rólad, se jót, se rosszat, nem ismerjük a másikat. Valószínűleg különböző igényű emberek nem alkotnak párt. Én nem hisztizek azon, ha valaki nem úgy gondolja, mint én, mert nem jövök vele össze. Mindenki találja meg a hozzávaló felet, de az csak úgy lehet, ha kimondjuk mi az igényünk, véleményünk.

2022. máj. 8. 13:40
 45/68 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, a kapcsolat fontos eleme a szex, és fontos hogy passzoljanak a felek, de ha nem ismerem a másikat kellően én teljesen be tudok feszülni, stresszelek, és egyáltalán nem élvezem a dolgot, tehát menthetetlenül rossz szex lesz, akkor is, ha több ismerkedés után lehetne jó is."

Ez. Nálam korai szex = garantált rossz szex. Konkrétan lehet el is pityerednék.

2022. máj. 8. 14:04
 46/68 anonim ***** válasza:
100%

"Én az előbbibe tartozom, és számomra a szerelem szerves része ez, illetve én langyos kapcsolatot sem vállalok, férfi létemre fontos nekem a szenvedély érzelmi téren is."

És mi történik, ha gond lesz később? Az elején megy a vad ágycsata, aztán történik valami, pl. szülés előtt nem lehet, majd szülés után 6 hétig, de sok nőnek az első évben is alig van libidója. Mi lesz a megoldás?

" Ha neked az úgy jó, akkor az rendben van, de ha nekem az úgy nem jó, akkor az is rendben van, nem?"

Írtam olyat, hogy nem? Sőt, ezt írtam: "Nekem nincs azzal bajom, ha valakinek ennyire lényeges elem a szex, legalább hamar kiderül, hogy nagyon eltérő az értékrendünk."

Gondoltam, ebből át jön a lényeg.

Az ártó töltés, nem tudom nálad honnan indul, a fölényeskedő, én úgyis jobban tudom és megmondom a tutit magasló azért nálam már pedzegeti. Te pedig épp így írtál.

Ismétlem nem velem írtál, de ettől még a stílus adta, hogy valami csípősebb válasz fog érkezni.

2022. máj. 8. 14:15
 47/68 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom, hogy én fogtam ki alapvetően értelmes, és megértő férfiakat, és az itt hangoztatott álláspont az igaz, hogy szex szex szex mindenek felett, vagy itt vannak nagyon elszállva az igények egyeseknél."

Tehát ha én nem úgy gondolom ahogy te, akkor nem vagyok értelmes és megértő? Nem a szex mindenek felett, de sarkos pont, ezt túlzóan írtad rám nézve, nem fogadom el. Nem értem miért "elszállás", ha máshogy látom.

"De engem zavarna a gondolat, hogy egy férfi, nem tud értem ennyi erőfeszítést tenni, már ennyi miatt visszavonulót fújna."

Volt már, hogy sok erőfeszítést tettem egy nőért, nem érte meg, kötődési problémái voltak, és jól megszenvedtem sajnos, pedig érzelmileg megérintett eléggé, fontos lett, de így alakult. Szóval soha többet. Sajnos ezt elrontottam akkor, hamarabb észbe kellett volna kapnom.

"Akkor is vége van? Vagy ott akarnál változatni, kisérletezni? (ez inkább költői kérdésnek szánom)"

Nem, én alapvetően monogám alkat vagyok, és valamilyen furcsa módon van bennem egy hit az élethosszig tartó kapcsolatban, viszont az elmúlt 8 évet intenzíven önismerettel töltöttem, tudatos személyiségfejlődéssel, így pedig nehéz párt találni, mert hamar észreveszem a buktatókat, ha a másiknak a személyisége ezt nem támogatja akkori állapotában, illetve nekem nagyon fontos az érzelmek minősége, a bizalom, őszinteség, a hűség, az odaadás, az áldozatkészség, és ha ezeket nem érzékelem a nőtől, akkor nem megyek bele, mert én ezt adni is tudom. Egyfajta asszertív hozzáállás, ami előtérbe helyezi, hogy a kapcsolat megmaradjon, ezáltal hajlandóvá tesz elengedni a személyes vágyaimból a szeretetért...Tehát ha az alapok jók, a szerelem élt, akkor ott hajlandó vagyok változtatni, persze. Kérdés, hogy a nő erre képes-e, és hajlandó-e tenni értünk, vagy labilis érzelmileg. Költői válasz.

"

Én nem hisztizek azon, ha valaki nem úgy gondolja, mint én, mert nem jövök vele össze. Mindenki találja meg a hozzávaló felet, de az csak úgy lehet, ha kimondjuk mi az igényünk, véleményünk."

Én sem, ha megfigyeled csak leírtam a véleményem, ami miatt először azt, majd a személyemet kezdte kritika érni itt többektől, így reagáltam, mert vasárnap van, és épp nincs jobb dolgom.

"aztán történik valami, pl. szülés előtt nem lehet, majd szülés után 6 hétig, de sok nőnek az első évben is alig van libidója. Mi lesz a megoldás?"

Én nem is gondoltam olyanra soha, hogy ezért otthagyom akit szeretek, ez természetes velejárója az életnek, amit együtt tudni kell kezelni.

"Az ártó töltés, nem tudom nálad honnan indul, a fölényeskedő, én úgyis jobban tudom és megmondom a tutit magasló azért nálam már pedzegeti. Te pedig épp így írtál."

Én nem így érzek pedig, de a felém irányuló kommentekből így érzékelem teljesen.

2022. máj. 8. 14:34
 48/68 anonim ***** válasza:

44es vagyok.

Tudom, hogy csak a véleményedet mondtad el, nem mondtam rád semmi csúnyát, vagy megalázót. Max. férfi dumába lehet bele kötni, de ezt gyakran mondják a férfiak, a nők meg nem tudják jól lereagálni. Ez az én tapasztalatom. Ha valaki azt érzi, hogy nem, akkor nyugodtan mondjon nemet. Így mindketten meg óvjátok magatokat egy pocsék együttléttől, és akkor lényegébben win-win. Plusz senkinek se jó, ha kihasználva érzi magát, mert végül beadta a derekát, és ott hagyták.

Én is hajlandó vagyok tenni a másikért, az ő javát is nézni, de azért előtte megvizsgálom, hogy a másiknál is ugyanez a helyzet, mert nem vagyok naiv. Én speciel soha nem hittem abban, hogy én fogom majd a férfit megváltoztatni, ezért ilyen kapcsolatokba nem kezdek bele.

2022. máj. 8. 15:07
 49/68 anonim ***** válasza:
31%

Ennyit várok el, egy kultúrált és tiszteletteljes, nem egymást támadó stílus.

Örülök, hogy te ezt meg tudod csinálni, de nem mindenkinek sikerült.

Én is hajlandó vagyok tenni, de mint mondtam, vannak rossz tapasztalataim, ezért én is nagyon megnézem, hogy az adott nő méltó-e rá, hogy tegyek...

Én éreztem már magam kihasználva, bizony, szexuálisan, pedig férfi vagyok... Szar ügy. Én sosem hazudok a nőknek, megmondom mi van, ha kellek kellek, ha nem nem.

2022. máj. 8. 15:25
 50/68 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az első szex klappol, akkor oké, mehetünk tovább."

Azért azt halkan megjegyezném, hogy szűz lánnyal a legelső szex nagy valószínűséggel nem fog minden tekintetben klappolni. Lehet, le sem sikerül nyomni egy "tisztességes" menetet, amelyből kiderülhetne, hogy éppen ideális mértékben töltöd-e ki a hüvelyét. Neked tapasztalt nő való, nem érintetlen.

2022. máj. 8. 23:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!