Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapítanál családot egy olyan pasival aki 170 nettót keres havonta?
Nő vagyok.
Párom betegsége miatt kb 200 nettót kap.
Én a dupláját.
És képzeljétek, nem éhezünk. Félre rakunk az ínséges időkre. Ha elmegyek szülni is marad, hiszen ezekre az időkre már félre van annyi rakva, hogy amíg vissza nem tudok jönni dolgozni, elég legyen.
Nem csak a férfinak kell ám félre rakni.... :) A nő is képes lehet spórolni. Így sem élünk rosszul, sőt, hogy havi 150-et félre rakunk.... :)
Kedves kérdező! 13 éve dolgozol egy cégnél minimálbérért, majd egyszercsak elhatározod, hogy családot akarsz. Miért?
Nem zavar, hogy egy évtizedig kihasznál egy cég, nem szeretnél fejlődni, megbecsülve lenni a kemény munkádért? Az élethez való hozzáállásod szerintem sokkal riasztöbb a nők számára, mint a fizetésed, mert ki akarna olyan személlyel együtt lenni, aki semmiért nem hajlandó tenni, minden jolvanazugy, miközben elvárásai azért vannak?
53: Balázs nem beteg, csak egy lusta dög. Nyilván ha a férjem betegség miatt hirtelen nem tudna keresni értelmezhető összeget, nem hagynám el de itt nem ez van.
Egyébként én is sokáig kétszer annyit kerestem, mint ő, mostanra már csak kicsit kap kevesebbet nálam. Tudod, miért? Mert nem volt lusta jobb állást keresni, nem fosott kockázatot vállalni azért, hogy jobb legyen. Ezt hívják törekvésnek, és ez az, ami Balázskából hiányzik. Ezért nem kell senkinek, mert ő ül a langyos fosban, és semmin nem akar javítani, holott éppen megtehetné, mert nem akadályozza pl. betegség.
53. Persze, ez teljesen más helyzet.
Ki az a Balázska? :D (Új vagyok itt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!