Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alapítanál családot egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alapítanál családot egy olyan pasival aki 170 nettót keres havonta?

Figyelt kérdés
F/31
2022. máj. 4. 13:56
1 2 3 4 5 6
 41/57 Mathus ***** válasza:
88%
#37: keveslik a 400 eurós fizudat? oda ne rohanjak. amennyi NŐT ismerek, az mind többet keres mint te (és a férfiak is). ez az evolúció. van egy csomó zsákfalu Borsodban, vagy a gömöri oldalon. odamész, ott lesz csaj dögivel. azoknak 8-10 gyereket csinálhatsz, a meglévő 5-6 mellé.
2022. máj. 4. 15:02
 42/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod fel, hogy egy gyerek pénzbe kerül?

Bútordarabok, babahordozó eszközök, ruhák, cipők, pelenka, táp - mindezt úgy, hogy egyik fizetés kiesik.

Aztán kinövi a ruhákat, új cipő kell, megy a pénz az ovis programokra, aztán iskolába megy, megveszed neki a sulis eszközöket, fizeted a sulis programokat, osztálypénzt, kirándulásokat, esetleg magánórára lesz szüksége.

És ebben nincs benne sem egy vis maior eset - betegség (akár a gyereké, akár a szülőé), baleset, sem egy családi kirándulás, közös programok, sem a játékok, sem mondjuk egy hobbi vagy sport, amit fizetsz a gyerekednek.

Meglehet, hogy a létminimumon el lehet vegetálni ennyiből, de kevés normális ember akarja ezt a gyerekének.

2022. máj. 4. 15:10
 43/57 anonim ***** válasza:
26%

42.

És többek közt ezért fog kihalni Európa - pontosabban kicserélődni, mert az alapvetően "minden szar körülményt túlélő" roma, arab, afrikai - egyelőre - kisebbség folytatja az exponenciális növekedést, mondjuk könnyű nekik, mert dolgozni nem kell, minden jár "hátrányos helyzet" miatt (ha fehér lenne, nem járna), és amúgy is övék a jövő. Amíg tart. Aztán, ha nem lesz többségi társadalom, akkor lyukad a szociális háló és olyan lesz Európa, mint most Latin-Amerika. Bűnöző kartellek, maffiák csatája, a pár dolgos idióta 20 dollárért adja a terményt.

2022. máj. 4. 15:22
 44/57 anonim ***** válasza:
100%

43

Európa inkább a határokat nem ismerő jóemberkedés miatt fog kihalni.

Merthogy az azért világos, hogy a szellemi, üzleti és anyagi tőke, az intellektus, a műveltség, a technológia, az innováció stb többnyire nem azoknál van, akik kilenc gyereket szülnek a döngölt padlóra...

Szerintem a megoldás egy kicsit erőteljesebb integrációs törekvés lenne, ami még nem sérti senki emberi méltóságát, de már nem is ösztönzi az ingyenélést.

Mindenesetre abban nem látok rációt, hogy ostoba, csóró és korlátolt fehérek szaporodását támogassuk, me'hiszen fehérek... Nem értem, mivel lennénk bennebb.

2022. máj. 4. 15:36
 45/57 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ingatlan, ami méretileg és állapotilag megfelelő, akkor szerintem ez nem olyan kevés. Nem sokkal marad több a férjem fizetéséből, miután levonták a lakáshitelt... és nem éhezünk, simán középosztálynak gondolom magunkat. Van autó, nyaralás, gyerekeknek is kb mindene megvan. Összegre így nagyon kevésnek tűnik valóban, de mi pl hiába keresünk jobban, ha abból ki kell fizetnünk a lakáshitelt, mert nem volt ingatlanunk. Szóval az nagxon6sokat számít szerintem.
2022. máj. 4. 15:36
 46/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem esik ki a nő fizetése, en még többet is kaptam Gyed időszak alatt, mint a kérdező fizetése, pedig nem most volt. (gyesen nem maradtam, az nevetségesen kevés, de 2 évesen már nem kicsi a gyerek, hogy ne lehetne közösségbe adni)
2022. máj. 4. 15:39
 47/57 anonim ***** válasza:
85%
37) így van, Bazsi. A fizetésed többszörösét keressük, de minden vágyunk, hogy lehúzhassunk még egy kis apróval 🤑
2022. máj. 4. 15:42
 48/57 anonim ***** válasza:
100%

Balázs! Anyád lakását ne számold már bele, mivel anyáddal csak te akarsz lakni, a nők nem.

Akkor jól értem, hogy Borsodban kihaltak az emberek? Ha ott mindenki ennyit keres, akkor senki nem alapít családot, ugye? Vagy csak veled nem? Akkor lehet, nem (csak) az alacsony fizud a baj?🤔Ne zavarj össze!

2022. máj. 4. 15:59
 49/57 anonim ***** válasza:
81%

"Hihetetlen mennyire pénzlesőek a magyar nők."

Ja, persze :D Mert nem akarnak nyomorogni.

2022. máj. 4. 16:02
 50/57 anonim ***** válasza:
100%
Te amúgy miért akarsz gyereket?
2022. máj. 4. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!