Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapítanál családot egy olyan pasival aki 170 nettót keres havonta?
"Hihetetlen mennyi pénzéhes nő írogat ide..."
Jóval többet keresek ennél, és hogy tervezzek olyannal, akit nekem kell pénzelni? Bocs, de kihagyom.
"Ja értem, tehát te úgy gondolod ezt hogy szülsz és onnantól neked nem kell dolgozni?"
Amíg nagyon kicsi a gyerek, addig igen. Mégis hogy gondoltad?
Miért éhezne a gyerek? Lakás van, meg a nő is keres elvileg.
Éhezés biztosan nem lenne. Ha kell főzök is.
Oké, te így gondolod én máshogy:) nem is én leszek a feleséged , így nincs is gond.
Én kb. ennyit kerestem, de én is és a feleségem is szerencsések voltunk, örököltünk lakást. Így sokáig elvoltunk fejenként ennyi pénzből is. Pár éve kapunk kicsit többet. Gyereket nem akarunk, de nem a pénz miatt.
Azt mondjuk nem árt tudatosítani, hogy a reklámok rohadt erőszakosan hitetik el veled, hogy mennyi mindent meg kell venned a boldogsághoz. Ez nem természetes, hanem ezen biszbaszok gyártóinak az érdeke.
Nyilván van olyan nő, aki igen, mert nincs más lehetősége. De azért egy középkategóriás nőnek ez nem elég.
És nem kell szidni a nőket, hogy milyen pénzéhesek. Az állatvilágban is az van, hogy nagyobb kutya b-aszik, ezt el kell fogadnod.
Nem jól érted, mert mint mondtam egy bizonyos korig maradnék otthon vele. Szerintem a gyereknevelés is egy munka és nem szeretnék mindenképp, csak ha tudok vele foglalkozni 100%osan, nem csak van dísznek. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!