Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Alapítanál családot egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alapítanál családot egy olyan pasival aki 170 nettót keres havonta?

Figyelt kérdés
F/31
2022. máj. 4. 13:56
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
85%

"Hihetetlen mennyi pénzéhes nő írogat ide..."

Jóval többet keresek ennél, és hogy tervezzek olyannal, akit nekem kell pénzelni? Bocs, de kihagyom.

2022. máj. 4. 14:33
 22/57 A kérdező kommentje:
18: erre van a gyed gyes és hasonlók. de ha a gyerek már ovis, húzzon el a feleségem is dolgozni, mit akar otthon ülni?
2022. máj. 4. 14:33
 23/57 anonim ***** válasza:
74%

"Ja értem, tehát te úgy gondolod ezt hogy szülsz és onnantól neked nem kell dolgozni?"

Amíg nagyon kicsi a gyerek, addig igen. Mégis hogy gondoltad?

2022. máj. 4. 14:34
 24/57 A kérdező kommentje:

Miért éhezne a gyerek? Lakás van, meg a nő is keres elvileg.

Éhezés biztosan nem lenne. Ha kell főzök is.

25/57 anonim ***** válasza:
100%

Oké, te így gondolod én máshogy:) nem is én leszek a feleséged , így nincs is gond.

26/57 anonim ***** válasza:
31%

Én kb. ennyit kerestem, de én is és a feleségem is szerencsések voltunk, örököltünk lakást. Így sokáig elvoltunk fejenként ennyi pénzből is. Pár éve kapunk kicsit többet. Gyereket nem akarunk, de nem a pénz miatt.

Azt mondjuk nem árt tudatosítani, hogy a reklámok rohadt erőszakosan hitetik el veled, hogy mennyi mindent meg kell venned a boldogsághoz. Ez nem természetes, hanem ezen biszbaszok gyártóinak az érdeke.

2022. máj. 4. 14:35
 27/57 A kérdező kommentje:
25: tehát te nem akarsz egyáltalán dolgozni szülés után? Jól értem?
2022. máj. 4. 14:36
 28/57 Mathus ***** válasza:
74%
a kérdésre: én családos férfiként mondom, hogy ez kevés. akár van albérlet, akár van lakás (ami lehet, hogy ez szuterén a Keletinél), mindegyis. nt350-400e a "beugró", hogy gyereke(i)d legyen(ek). hetente 2-3 alkalommal is kiírhatod ugyanezt, a válasz is mindig ugyanez lesz.
2022. máj. 4. 14:37
 29/57 anonim ***** válasza:
59%

Nyilván van olyan nő, aki igen, mert nincs más lehetősége. De azért egy középkategóriás nőnek ez nem elég.

És nem kell szidni a nőket, hogy milyen pénzéhesek. Az állatvilágban is az van, hogy nagyobb kutya b-aszik, ezt el kell fogadnod.

2022. máj. 4. 14:38
 30/57 anonim ***** válasza:
83%

Nem jól érted, mert mint mondtam egy bizonyos korig maradnék otthon vele. Szerintem a gyereknevelés is egy munka és nem szeretnék mindenképp, csak ha tudok vele foglalkozni 100%osan, nem csak van dísznek. Ennyi.

2022. máj. 4. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!