Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapítanál családot egy olyan pasival aki 170 nettót keres havonta?
Ide csak pesti nyárspolgárok írogatnak nagy fizetéssel? Milyen 400 nettó beugró?
Itt Borsodban ha 250 nettót keresel már azt mondják rád hogy menő vagy.
22) kitalálom, a házimunkát és a család ellátását azért intézze ő, miután elhúzott dolgozni a gyereknevelés mellett, hiszen te a 170-es fizuddal ki is vetted a részed a felelősségből 😂
Régebben sokkal kreatívabban hergeltél, Bazsi, fakul a tehetséged.
32) kimaradt, hogy olyan munkája legyen, ami mellett tudja hozni-vinni a gyereket és kimaradni, ha beteg, vagy szülői értekezletre kell futkosni. Vajh' miért is keresnek még mindig rosszabbul a nők...? 🤔
De gond egy szál se, hiszen te és a 170 nettód biztos várként álltok a család fölött.
A nők nem pénzéhesek, csak úgy látszik, több felelősség szorult beléjük, mint beléd.
Egyébként én sem vagyok annak a híve, hogy toljuk ki a gyerekvállalást 40 éves korig, mert előbb kell saját ház, nyaraló, egy kocsi, két kocsi... Na de 170 ezer nettó? Ez kezdőfizetésnek is rossz, ebből egy ember is nehezen él meg.
A mentalitásodról pedig ne is beszéljünk...
36.
A fizetések "érdekes módon" nem emelkednek együtt a szolgáltatások áraival. A legtöbb szolgáltató pedig egy idő után monopolhelyzetbe kerül és onnantól nincs visszaút. Uniós ár, "régiós bér", ez az alapszabály, 2004 óta.
37:Hihetetlen mennyire pénzlesőek a magyar nők.
Ha ez a következtetés, akkor vagy ne nősülj meg, és ne akarj családot, menj a k*rvákhoz, ott olcsóbban kijö, különösen Borsodban.
De szerintem jobb, ha összeszeded magad és virítasz egy kis lóvét. A nők nem pénzlesőek, hanem realisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!