Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srácnak nem tetszettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srácnak nem tetszettem korábban, elképzelhető hogy megtetszek neki?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlsúlyos, nem vagyok sovány, normál testalkatú vagyok, de átlagos. Szép arcom van, de egy általam szimpatikusnak tartott srácnak azért nem tetszettem, mert nem vagyok sportos, nem sportolok, ezért nem olyan az alakom mint annak aki rendszeresen edzi magát. Emiatt nem akar tőlem semmit. De az arcomat szépnek találta.

Ha elkezdek edzeni, sportolni, elképzelhető hogy bejövök majd neki?

Ő is átlagos, de neki fontos hogy edzen.

2022. máj. 3. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

9-re:

Nem értelek. A nyitóban azt kérdezed, hogy "... elképzelhető hogy megtetszek neki?", 9-ben meg megmagyarázod, hogy ha kezdeményezne nálad, akkor se kéne. Ha nem kéne, akkor miért érdekel, hogy megtetszel-e neki?

Vagy csak azt szeretnéd, hogy kezdeményezzen és visszautasíthasd?

Én undorítónak tartom ezt a játszmázást.

2022. máj. 4. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
11 nem lehet, hogy nem játszmázik, hanem bizonyos hozzászólások felnyitották a szemét?🤔
2022. máj. 4. 08:40
 13/14 A kérdező kommentje:

12-es írta jól.

Igen, csak elgondolkodtam azon amit az a hozzászóló írt, aki mondta hogy nem kellene ezt erőltetni, mert ha rajtam kívül álló okokból megváltozik az alakom akkor is eldob. Ennyi.

De jelenleg még úgy gondolom, szeretnék neki tetszeni, aztán majd úgyis kiderül. Lehet akkor már nekem nem fog.

Soha nem lehet tudni mit hoz az élet.

2022. máj. 4. 09:14
 14/14 A kérdező kommentje:

Mert belegondoltam, hogy az emberrel egy élet során annyi minden történhet.

Nem feltétlenül azért hízik meg valaki, mert elhanyagolja magát. Sajnos bármilyen betegség, stb kialakulhat. Soha nem lehet tudni.

De jelenleg arra törekszem, kihozzam magamból a maximumot.

2022. máj. 4. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!