Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a chad férfiak idővel le fogják cserélni a magyar nőket ukrán nőkre, mert azok jobbak?
Sokak szerint szebbek is meg még a mai világban is megmaradtak nőnek. Emellett még munka mellett háziasabbak is, jóval kevésbé elkényelmesedettebbek mint a magyar nők akik a kényeztetéshez és lustuláshoz szoktak (tisztelet a szinte nem létező kivételnek).
Szóval van rá esély, hogy idővel az alfa hímek "chadek" rá fognak jönni mi az ábra, és miután kiélték magukat, végül ukrán nővel fognak megállapodni? Így sok magyar nő azt éri el végül, hogy a siránkozó incel pasiknak fognak csak kelleni?
Nyírségben élek,vállalkozó vagyok.Első naptól a határ környékén voltunk az ismerőseimmel.
Van pár akinek segítettem hogy legyen szállása.Arról én nem tehetek ha ezt túl privát módon köszönik meg.ha jól néz,étterembe is elviszem,teljesen oda meg vissza vannak.
" a magyar nők akik a kényeztetéshez és lustuláshoz szoktak "
Nyuszika, Európában a magyar férfiak a leglustábbak közé tartoznak, a legkisebb részben veszik ki részüket a házimunkából. Szóval majd ezek a nők megismernek nyugatabbi országból való férfiakat és máris nem kell nekik a magyar. Gazdagabbak, kevésbé hímsoviniszták. Ezek tények. Hajrá, én egy pasitól sem sajnálom az ukrán nőt, kérdés, hogy ők akarják-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!