Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető, hogy a chad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a chad férfiak idővel le fogják cserélni a magyar nőket ukrán nőkre, mert azok jobbak?

Figyelt kérdés

Sokak szerint szebbek is meg még a mai világban is megmaradtak nőnek. Emellett még munka mellett háziasabbak is, jóval kevésbé elkényelmesedettebbek mint a magyar nők akik a kényeztetéshez és lustuláshoz szoktak (tisztelet a szinte nem létező kivételnek).

Szóval van rá esély, hogy idővel az alfa hímek "chadek" rá fognak jönni mi az ábra, és miután kiélték magukat, végül ukrán nővel fognak megállapodni? Így sok magyar nő azt éri el végül, hogy a siránkozó incel pasiknak fognak csak kelleni?

2022. márc. 22. 18:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Azthiszen nem csak én örülnék ha a moderátorok valamilyen tiltólistára tennék ezt a chad meg incel szót, mert már nagyon idegesítő mindenkinek. Nem is értem, hogy aki ezeket használja, az most arra veri magát, tud idegen rövidítéseket ? Magyarországon vagyunk, akkor miért nem lehet magyarul beszélni? Helyette itt rigyálás közben arcoskodni kell, ilyen idegen kifejezésekkel?
2022. márc. 22. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

11-es:

Nem esne jól nekik ha úgy kellene magukra hivatkozni mint sikertelen lúzer, és a sikeres férfira pedig hogy "az a csávó aki tett a céljai érdekében".

2022. márc. 22. 19:00
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
#12 Én inkább aggszűznek hívnám őket , akinek nyomja az agyát a ge.ci.;)
2022. márc. 22. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

F.szt se tudsz az ukránokról. xD Rengeteg a sznob hülye p.csa közöttük, és a magyarokat se szeretik. Visszaélnek az emberek empátiájával. Ők nem akarnak kollégiumban lenni, őket hotelben szallásolják el, de fizessék ki helyettük! Felvásárolnak egy csomó fölösleges dolgot a befogadojúk szamlájára, mert hát ők menekültek, nekik minden jár ingyen! Háborognak, elégedetlenkednek, jelentgetik az itt lakosokat minden sz.rságért. Miért nincsenek kinyitva a szórakozóhelyek? Ők unatkoznak! Miért nincs asztalitenisz a hotelben? Miért nem lehet alkoholt vásárolni? Kinyújtod a kezedet nekik és az egész karodat leharapják.

Moldovában cirkuszt rendeztek egy étteremben, mert a pincér oroszul szólt hozzájuk. Azt mondta neki a hülye p.csa hogy takarodjon vissza Oroszországba. Közben se angolul, se románul nem tudott a hülyéje, mégis milyen nyelven akarta magát megértetni? xD

Magyarországon belehajtottak egy orosz rendszámú kocsiba a semmijért. Tiszta idióták ezek. Sok sikert hozzájuk.

Üdv, egy kárpátaljai lakos.

2022. márc. 22. 19:11
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

14: Nekem az tetszik, hogy romániába nem mennének a kényeskék :D Most talán annyira már nem is releváns, mert aki akart nagyjából elmenekült, de még az elején szinte mindegyik ment nyugatra. Romániai ismerőseim meg rokonaim pedig mondták, hogy rengeteg helyet tudnak ahol várnak ukránokat, rengeteg a befogadóhely és segélyező, de alig megy valaki Romániába, pedig elvileg nem a luxus lenne nekik most a tét :D

Telex újságírok is mikor jöttek haza elsőkörben (talán a háború 6.-7. napja körül) érdekes módon nem kaptak helyet Mo-ra tartó vonatra, mert konkrétan heringparty volt, de a romániába tartó vonaton még a földön is tudtak volna elnyúlva aludni, olyna kevesen voltak.

2022. márc. 22. 19:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
6-os: meg kerek a szeme, vagy mi... XD
2022. márc. 22. 19:27
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os: mondjuk nem tudom, számomra cuki a kerek szem egy férfinál :D és ezt nem ilyen degradálóan értem, hanem mint emberi tényező. A cuki vonások alapvetően bizalmat árasztanak. Egy vágott-szűk szem pont, hogy kevésbé. Animékbe is a főgonosznak húzott szeme van.
2022. márc. 22. 19:30
 18/20 anonim ***** válasza:
50%

"Nekem az tetszik, hogy romániába nem mennének a kényeskék "

De miért mennének? Akkor még egy országon át kell menniük, hogy normális, európai kultur országba érjenek.

2022. márc. 22. 19:52
 19/20 anonim ***** válasza:
És még csodálkoznak, hogy nincs csajuk...
2022. márc. 22. 19:58
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, ez így lesz. Addig állj fél lábon.
2022. márc. 22. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!