Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srácnak nem tetszettem korábban, elképzelhető hogy megtetszek neki?
Nem vagyok túlsúlyos, nem vagyok sovány, normál testalkatú vagyok, de átlagos. Szép arcom van, de egy általam szimpatikusnak tartott srácnak azért nem tetszettem, mert nem vagyok sportos, nem sportolok, ezért nem olyan az alakom mint annak aki rendszeresen edzi magát. Emiatt nem akar tőlem semmit. De az arcomat szépnek találta.
Ha elkezdek edzeni, sportolni, elképzelhető hogy bejövök majd neki?
Ő is átlagos, de neki fontos hogy edzen.
Én biztos nem futnèk olyan után, akinek nem felelek meg maximàlisan elsőre. Szerintem legyen benned annyi önérzet és önbecsülés, hogy hanyagolsz egy ilyet. Akinek ilyen apróságokon múlik a vonzalom, az felszínes, és soha nem te fogsz neki tetszeni, csak a tested. Mi lesz, ha épp történik veled valami, ami miatt nem edzhetsz? Kidob?
Arról meg már ne is beszéljünk, hogyha ő sincs szétgyúrva, milyen jogon várja el tőled? Csak kert neki az tetszik? Úgy kiröhögtem volna…nemhogy még egy ilyen miatt én változtassak magamon.
Változzon ő! Szálljon le a magas lóról!
Te pedig szerintem meg se állj egy olyanig, aki úgy, ahogy vagy, lehozza érted a csillagokat is.
4. Gyökér nő mentalitás!
Ha egyszer eddig nem úgy tekintett rád mint partner. Akkor honnan az anyám kínjából szopod ki hogy nem 100%ban tetszik neki?
Hát, nekem egyszer írt egy srác sok év után, hogy már nőiesnek talált, úgyhogy újrakezdené. Anno pedig visszautasított. Mondtam neki, hogy ezt buktad, haver.
Ha akkor nem kellettem, most se kelljek.
Önérzet, kérdező!!!
A 4-esnek abban igaza van, hogy lehet az ilyen pasi után azért nem érdemes vágyódni stb, mert ha egy átlagos testalkattal nem fogadott el, akkor csak azért mert dekoratívabb lettem és megütöttem azt a szintet, ami neki megfelel, aztán ha valami miatt megint megváltozik a külsőm negatív irányban, akkor meg eldob mint egy mosogatórongyot. Ez elég gonosz hozzáállás.
Úgyhogy ha innen közelítem meg a dolgot, egy ilyen srác mindig csak akkor fogad el, ha számára úgymond tökéletes vagyok. De ez betegség vagy bármi miatt megváltozhat. Akkor meg otthagy? Ez nem pozitív a jövőre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!