Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ évesen újraismerkedés, "új élet" kezdés?
Férfiként nyilván nem egyszerű, egy nő azért bármikor "kelendőbb", de a férfi csak akkor ha már van magas egzisztenciája, ergo biztos, fix pénze, vagyona.
Ez kb. az a kor, amikor oka van hogy miért keres egyik-másik fél párt nem? Tehát társkeresőn hiába is próbálkozik az ember, abból csak csalódás lesz.
Ti kezdtetek úgymond új életet?

Egy valamit megtanultam az életben egy valami mindig biztos. Változás!
Jó a stabilitás, de társadalom nem tudja követni a modern életmódot, és egyre kevésbé van jelen az emberek életében a stabilitás. Azon lehet vitatkozni hogy korábban ez mennyire volt jelen, és mennyire volt igazi vagy mű.
Újra kezdeni párszor kellett. Az élet része manapság.
40+ már túl vagyok mindenen, meg azon is amin sose akartam túl lenni, meg azon is amiről azt se tudtam hogy létezik. Biztos van még sok minden amit tanulni kéne.
Szerintem pont ezért hogy ne kelljen megint újra kezdeni, így nagyon nem vágyom arra hogy legyen valaki.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!