Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag NORMÁLIS férfinek egy ilyen kép a barátnőjéről még belefér, vagy ez valóban túlzás?
Mondjátok meg légyszi, mi a problema ezzel? Nyilván poén volt, ez egy “olyan” alaku palacsinta, ha a barátnőtök ilyen képet osztana meg az instagramon, az már tényleg szentségtörés?
Komolyan érdekel, mert nekem egyre inkabb ugy tünik, velem van a baj…
Ja es ha megnezitek a hely instagram/facebook oldalát nok es ferfiak Szazai pozolnak ugyanigy. Mert poen.
Szoval?
Mivel elmúltam 18 éves, ezért elég gáznak tartanám. A környezetemben szinte csak 18 éve alattiaknál láttam ilyet. A maradék pár kivétel meg 18 felett is 18 alatti szinten rekedt meg.
Vagy neked bejönne, ha a pasid minden nap odaszaladna hozzád és egy nagyot rád fingana? Mert ez kb. hasonlóan gyerekes szint, amit maximum az érintett talál poénosnak.
Ez nem poén. Egész egyszerűen közönséges.
Már mégis, mi a poén benne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!