Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy extroveltált és egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy extroveltált és egy introvertált lehetnek egy pár?

Figyelt kérdés
Egy hangos, vicces jó kommunikációs képességű férfi, illetve egy csendes visszahúzódó lány lehetnek egy pár?
2022. ápr. 28. 08:33
 1/10 anonim válasza:
98%
Én ismerek ilyen párt szóval igen
2022. ápr. 28. 08:37
 2/10 anonim válasza:
97%

Persze. Ennél összetettebb személyiségek vagyunk, minthogy két típusba sorolás alapján el lehetne dönteni, hogy működik-e együtt.

Függ az érettségtől, kommunikációs képességtől, egymáshoz való ragaszkodástól, stb.

2022. ápr. 28. 08:40
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Simán.
2022. ápr. 28. 09:02
 4/10 anonim válasza:
97%
Abszolút!
2022. ápr. 28. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetessen.

Ezek a kategoriák önmagukban nem sokat mondanak.

2022. ápr. 28. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

ha ez csak kommunikáció szintjén van jelen, akkor igen, máskülönben nem

fő probléma, hogy másként szeretnék tölteni a szabadidőt, pl. egyik menne társaságba, míg a másik otthon nézné TV-t. Egy ideig rendben van, hogy saját szórakozásukra koncentrálnak, de aztán jön a hiány, kétely, majd féltékenység.

2022. ápr. 28. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nem ennyire fekete-fehér a világ, hogy extro és intro. Szóval igen, lehetnek, lehet összhang. Szerintem más dolgokon jobban bukhat, mint mondjuk volt egy lány az életemben aki nagyon zenés volt, koncertek, folyton zenehallgatás, de én nem vagyok ilyen. Meghallgatok 1-1 albumot, meg mosogatás/vezetés közben jó rádiózni, de koncentrálásnál nem bírom a zenét, elterel.

Viszont óriás filmes vagyok, beállítani mindent mint a moziban, 2 óra teljes filmélmény, de a csajt annyira hidegen hagyta a filmezés, mintha kínoznák ha leültetik egy Oscar díjas film elé.

Szóval szerintem egy ilyenen sokkal hamarabb súrlódás lesz, mint hogy "menjünk e társaságba vagy sem"

2022. ápr. 28. 10:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
alapszabály: ha nem túl nagyok a különbségek, akkor gazdagítjátok egymás életét, ha túl nagyok, akkor viszont kínlódás lesz
2022. ápr. 28. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de ha túl nagyok a különbségek, akkor általában nem működik hosszútávon a dolog. Ha az egyikük nagyon extrovertált, a másik meg nagyon introvertált, akkor ebből folyamatos problémák lehetnek és hiába a kompromisszum, lehet egyikük se lesz elégedett. Teljesen eltérő életvitel esetén nagyon nehéz kivitelezni a közös életet. Nem mondom, hogy nincs ilyen, csak többnyire nem működik sokáig.

De ha nincs közöttük olyan nagy különbség, akkor teljesen jól működhet így is a kapcsolat.

2022. ápr. 28. 13:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Többnyire igen, kiegészítik egymást.
2022. ápr. 28. 20:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!