Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt várja hogy én udvaroljak neki lányként?
Tesz megjegyzést, hogy en biztosan nem gondolom őt jóképűnek annyira, de nem baj, megérti. Mosolygós fej.
Múltkor mással mentem ebédvacsizni, arra is tett megjegyzést, hogy a pasi biztos sokkal érdekesebb nála. Minden ilyesmit kedvesen, aranyosan mond, azt hittem kezdetben, hogy megerősítésre vár, majd amikor mondtam neki, hogy dehogynem jó pasi, vártam hogy későbbiek során ő bókoljon, ő lépjen. De semmi. Csak belőlem szedi ki, hogy mit gondolok róla. Többet akarok tőle mint munkatárs, de most mégis mit vár? Biztos nem fogok neki udvarolni.

Mondjuk ha massal mesz ebedvacsizni, ami fogalmam sincs hogy jön össze, ne csodalkozz ha egy bizonytalan csavo meg bizonytalanabb lesz.
Vagy mit gondoltal, ennek hirere oda lovagol es szerelmet vall?
Nyilvan elbizonytalanodott hogy okkal mesz massal ebedvacsizni..
Ha kell neked akkor jelezd neki egy mondattal, hogy veled is szivesen elmennek vacsizni. Ez egy eleg diszkret megis sohat sejtető momdat, es a labda az o terfelen van hogy el is vigyen.

"Biztos nem fogok neki udvarolni."
még jó, hogy ma már férfi-női egyenlőség van

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!