Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek, vagy ne legyek szerető?
Sziasztok!
Férfiként nemrég kapcsolatba kerültem egy nővel, akinek párja van.
Minden ment a maga sorrendjében, megismerkedtünk, "randiztunk", majd szeretkeztünk, már kétszer is.
Na de jött a probléma... A nő úgy döntött, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatát a mostani palival, viszont kijelentette, hogy velem azért még lefeküdne... (érdekes helyrehozás ez,na mindegy).
Rajtam a döntés. Nem voltam még ilyen helyzetben.
Legyek a szeretője, konkrétan pénzt,energiát,törődést nem rá fordítva csak menjek oda néha és húzzam meg, vagy próbáljak harcolni érte, hogy engem válasszon és legyen a párom? Esetleg szálljak ki az egészből és vessek ennek véget?
Nem vagyok szerelmes...de egyre erősebb érzéseim vannak és egyre jobban bosszant, hogy van párja. Nem tudom, hogy hosszútávon bírnám-e szeretőként.
Ismerősöm azt mondta, hogy hülye vagyok, ha nem élek a lehetőséggel. Odamegyek,lefekszünk és kész,semmit nem kell törődnöm a nővel. Persze,ez sem egy rossz helyzet. Nem tudom,hogy mitévő legyek.
Te hogy döntenél a helyemben? Vagy egyáltalán hoznál most egy határozott döntést, vagy belemennél és majd idővel kiderül,sodródsz az árral?
Köszönöm szépen!

Örülök, hogy így látod, de azért arra ügyelj, hogy ez a hirtelen jött rózsaszín köd nehogy elvakítson. Egy hónap szerinted is kevés idő, habár régi ismerősről van szó, gondolom tudsz róla (a jelleméről) egyet-mást.
Ami fontos: ne csak írogassatok, hanem a lehető legtöbb időt személyesen találkozással töltsétek el.
Ehhez kívánok sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!