Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek, vagy ne legyek szerető?
Sziasztok!
Férfiként nemrég kapcsolatba kerültem egy nővel, akinek párja van.
Minden ment a maga sorrendjében, megismerkedtünk, "randiztunk", majd szeretkeztünk, már kétszer is.
Na de jött a probléma... A nő úgy döntött, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatát a mostani palival, viszont kijelentette, hogy velem azért még lefeküdne... (érdekes helyrehozás ez,na mindegy).
Rajtam a döntés. Nem voltam még ilyen helyzetben.
Legyek a szeretője, konkrétan pénzt,energiát,törődést nem rá fordítva csak menjek oda néha és húzzam meg, vagy próbáljak harcolni érte, hogy engem válasszon és legyen a párom? Esetleg szálljak ki az egészből és vessek ennek véget?
Nem vagyok szerelmes...de egyre erősebb érzéseim vannak és egyre jobban bosszant, hogy van párja. Nem tudom, hogy hosszútávon bírnám-e szeretőként.
Ismerősöm azt mondta, hogy hülye vagyok, ha nem élek a lehetőséggel. Odamegyek,lefekszünk és kész,semmit nem kell törődnöm a nővel. Persze,ez sem egy rossz helyzet. Nem tudom,hogy mitévő legyek.
Te hogy döntenél a helyemben? Vagy egyáltalán hoznál most egy határozott döntést, vagy belemennél és majd idővel kiderül,sodródsz az árral?
Köszönöm szépen!

Ne! Főleg, hogy Benned is felmerült, morálisan helyes lenne-e/bírnád-e.
Ezek fényében nem érné meg, ahogy írod, kezdenek érzéseid kialakulni. Valószínűleg okkal jött össze újra a volt párjával, ne alázd meg magad ennyire egy eléggé megkérdőjelezhető személyiségű, gerinctelen "nővel".
Nőként írom, hogy az ilyen nőkből simán kitelik, hogy ha mégsem jönne össze a régi/új kapcsolat, nálad próbálkozna. De kinek kellene egy ilyen gerinccel nem rendelkező nő?

Egy ilyen nőért én biztosan nem harcolnék.
Szerintem te az érzékenyebb férfiak közé tartozol, nem fogod jól érezni magad szeretőként.

Én azt mondom, aki egy valakit megcsal, az esélyes, hogy a következőt is megcsalja.
Így megérné harcolni érte, mint kapcsolat?

Nagyon szépen köszönöm Nektek a sok segítséget!
Lényegében akkor mindenhogy bukó a dolog... ha össze is jönne velem mindig retteghetnék tőle, hogy megcsal.... ha csak dugni járok, tönkremegyek lelkileg. Véget kell vetni ennek és kész..
Az a fura,hogy hiába csak szeretőnek akar, találkozni ,meg látni szeretne újra és újra... üti egymást a kettő dolog, káosz az egész...
Köszönöm!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!