Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. Személyből egy kapcsolatban (mint szerető szerepet töltök be) van rá esélyem hogy a párja legyek?
Ha nem is sok, de van rá esély.
Meg arra is, hogy tőled ugyanúgy lép majd le, ahogy a férjétől. (Akár a férjével majd)
Mivel, egy kapcsolatban semmi nem tuti előre, van esélyed. Más kérdés, hogy mennyi.
Kb ebbe voltam én is. Vagy is kellett a nő és vittem. Az meg egy nagy hüllllllleség, hogy ha veled elmegy, mással is. Majd minden ember lépett már ki kapcsolatból, akkor senki nem megbízható?
Voltam hasonlo helyzetben. A no el is valt, pedig volt ket gyereke. Termeszetesen osszekoltoztunk es akkor dobbentem ra, hogy mit vettem a nyakamba. Par evig jol elvoltunk ... utana szakitas ... azota nem is gondolok a nore ... viszont azota kapcsolatot sem akarok (ennek mar tobb mint 10 eve).
Gondold meg jol mit szeretnel valojaban. Persze jo most, hogy szerelmes vagy ...
Jah, a 3 hónapig szeretőt tartani az pont ugyanaz, mint kilépni a kapcsolatból (aka szakítani).
Teljesen logikus vagy, ez valóban nem a megbízhatatlanságra utal, sőt a 3 hónap szeretőtartás egyenesen a megbízhatóság jelképe.
Semmi sem esélytelen, de 3 hónap után ezen gondolkozni elég naivság, még talán "tiszta" kapcsolatban is.
A másik meg hogy gondolj bele hogy ha össze is jön akkor mit fog szólni hozzád a nő családja( jó ez a kisebbik gond) illetve mit fog szólni a gyereke, hogy elvetted az apjától?? Biztos nem fog apának hívni, kivéve ha nagyon kicsi még. Én egy családot nem rombolnék szét.
Jól írják. Ha nem tudsz jobb anyagi feltételeket biztosítani, akkor a nő nem fog lelépni, neki ez nagyon is kényelmes.
Ott van haverom, Brad Pitt 2, az összes munkahelyén kezelte szinte az összes nőt 18-50-ig, de lelépni egyik se lépett le, mert kap 110 nettót aztán heló.
A barátnői is mindig gáz nők voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!