Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, akik szeretői (voltak) egy kapcsolatban élő férfinak, ti hogy képzeltétek el a dolgot?
Aki ilyen azt nem zavarja.
vagy "bé" változat NEM TUDNAK róla hogy ők a szeretők
vagy C ez a fétisük. (házas ember életét szétverni)
Én szerető vagyok. Nem hiszem vagyis nem várok el/nem is akarom, hogy engem válasszom.
Azt vallom, hogy "csak az foglalt akin fekszenek". Innetöl kezdve nem érdekel...
Mi mindketten hazasok vagyunk es elvaraosk nelkul mentunk bele ebbe a kapcsolatba. Nalunk annyi a kulonbseg, hogy o szeretne ha osszehazasodnank, lenne egy egyerekunk es elvaljunk a jelenlegi parunktol.
O szerelmes belem en pedig nem tudom mit erzek iranta-egyelore.Az soha nem zavart, h van felesege mert az az o dontese, a sajat lelkiismeretevel o szamol el, en a sajatommal foglalkozom.En soha nem vartam el, hogy engem valasszon nalunk ez forditva mukodik:-)
Nemcsak a kaland miatt vagyok vele, hiszen az agyon kivul is vannak programjaink, mindent megbeszelunk, hasonlo velemennyel vagyunk dolgokrol....sorolhatnam.
Jo egyutt es ez velhetoleg eleg sokaig igy is marad.
Lepontozas indul:-))))))
Én már csak voltam szerető. Bő egy hónapja lett vége.
Az elején nagyon nagy lelkiismeret furdalásom volt miatta,de aztán ez elmúlt,mivel ismerem a feleségét is,és időközben rájöttem nem érdemli meg a férjét. Az elején azt hittem a feleségéről,hogy kedves,rendes,jó ember.Aztán szépen lassan a megnyilvánulásaiból rájöttem semmi másért nincs a férjével,csak a pénz miatt,és amikor erre rájöttem valahogy akkor tűnt el a lelkiismeret furdalás.
Az elején nem vártam tőle semmit,nem akartam,hogy elváljon,persze szerettem már akkor is,de eszembe sem jutott a válás gondolatával foglalkozni,vagy esetleg erről beszélgetni vele. Aztán eltelt kb. 5-6 hónap,és akkor vetettem fel neki először,hogy végül is miért nem válik el. Az első ilyen alkalommal össze vitatkoztunk ezen,azt mondta nekem,hogy miért kellene neki elválni,hiszen ők jól meg vannak,és,hogy én rosszul látom az ő életüket. Aztán szépen lassan ő is megváltozott. Később már azt mondta ő is szeretné,de nem lehet a gyerek miatt,meg,hogy ő jobban szeretné ezt az egészet mint én. Valamint a köztünk lévő korkülönbség is nagyon zavarta őt,elhangzott egy olyan kijelentés a szájából,hogy az igazi probléma köztünk ez,a túl nagy korkülönbség.
És igen,én még az utolsó pillanatig reménykedtem abban,hogy engem választ,de az elején nem is gondoltam volna,hogy majd egyszer én azt szeretném ha elválna.
18 hónapig voltam "szerető". Idézőjelesen írom, mert ez inkább volt lelki kapcsolat, mint testi!
Távkapcsolat volt, személyesen nem találkoztunk egyszer sem! Én nem akartam. Legalább a megcsalás ezen szintjére ne lépjen! Legalábbis velem nem! Mással mit tesz, az már 100%-ig az ő felelőssége!
Nekem az első perctől kezdve örült nagy lelkiismeretfurdalásom volt. Mindez azért os volt mert nem mertem teljesen elhinni azokat a dolgokat amit az otthoni életéről/életükről mesélt. Féltem, h túlzásokba esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!