Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek, vagy ne legyek szerető?
Sziasztok!
Férfiként nemrég kapcsolatba kerültem egy nővel, akinek párja van.
Minden ment a maga sorrendjében, megismerkedtünk, "randiztunk", majd szeretkeztünk, már kétszer is.
Na de jött a probléma... A nő úgy döntött, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatát a mostani palival, viszont kijelentette, hogy velem azért még lefeküdne... (érdekes helyrehozás ez,na mindegy).
Rajtam a döntés. Nem voltam még ilyen helyzetben.
Legyek a szeretője, konkrétan pénzt,energiát,törődést nem rá fordítva csak menjek oda néha és húzzam meg, vagy próbáljak harcolni érte, hogy engem válasszon és legyen a párom? Esetleg szálljak ki az egészből és vessek ennek véget?
Nem vagyok szerelmes...de egyre erősebb érzéseim vannak és egyre jobban bosszant, hogy van párja. Nem tudom, hogy hosszútávon bírnám-e szeretőként.
Ismerősöm azt mondta, hogy hülye vagyok, ha nem élek a lehetőséggel. Odamegyek,lefekszünk és kész,semmit nem kell törődnöm a nővel. Persze,ez sem egy rossz helyzet. Nem tudom,hogy mitévő legyek.
Te hogy döntenél a helyemben? Vagy egyáltalán hoznál most egy határozott döntést, vagy belemennél és majd idővel kiderül,sodródsz az árral?
Köszönöm szépen!

Csak látszólag üti egymást, holott roppant egyszerű a magyarázat. A kis egóját legyezi, hogy odavagy érte, de húzza a régihez a szíve is meg a megszokás is. Két palimadarat akar egyzserre megtartani, hogy aztán hangulatának megfelelően épp, akire szüksége van, kielégítse az igényeit.
N/33

Sziasztok! Elnézést, hogy csak most írok, sokáig nem néztem az oldalt, nagyon zajlottak az események az életemben! Mindenkinek hálásan köszönöm a válaszokat és a sok segítséget, leírom, hogy mi lett a vége!
Nem maradtam benne. Miután kiírtam a kérdést, hamar vége lett már az egésznek. Kijelentette a lány, hogy nem fog összejönni velem, próbálja helyrehozni a kapcsolatát.....de azért néha még lefeküdne velem... ezek mellett tőlem várta azt,amit a párja soha az életben nem adott és nem is fog megadni neki. Mindig keresett, mindig írt, tőlem várta a törődést, a foglalkozást, a dicséretet ,mindent! Ha nem írtam ,vagy nem reagáltam valamire egyből, megsértődött,hogy elhanyagolom (elég beteges volt már ez) ...szóval hamar vége lett ennek. Szerintem a kérdés kiírása után maximum 1-1,5 hétig tartott ez köztünk,több személyes találkozó nem is volt, csak online írás. Megmondtam neki, hogy ne várja tőlem ezeket...amiért természetesen én voltam a szemében a rohadék... Elegem lett az egészből, közöltem vele, hogy soha az életben nem szeretnék többé vele semmit, sem kapcsolatot, sem szexet, semmit sem....azóta nem beszéltünk, nem is fogunk...lényegében már nem az életem része.
Utólag, ha erre az egészre gondolok, szerintem jó döntést hoztam. Köszönöm szépen Nektek a sok segítséget! A végén már jó volt kiszállni ebből az egészből, nem estem depresszióba, inkább felszabadultam....
...na de nincs vége a történetemnek, ugyanis teljesen más fordulatot vett azóta az életem :)
Kapcsolatban élek! Rá 1 hétre, hogy ennek vége lett, összehozott az élet egy régebbi ismerőssel (akit csak látásból ismertem) és 1 hónapja boldog kapcsolatban élek vele.
Tudom,sokan azt mondják,hogy az 1 hónap még kevés, de én most nagyon boldog vagyok. Neki én vagyok az egyetlen, mellette nem rettegek, hogy kivel fog majd megcsalni...
Én soha életemben nem gondoltam, hogy lehetek valaha ennyire boldog. Lelkileg teljes az összhang, nagyon nagyon megnyíltunk egymásnak, nagyon őszinte az egész. Én mindig egy zárkózott ember voltam, de vele megosztottam az egész életemet,minden fájdalmamat,örömömet,az egész múltamat és Ő is így tett velem. Megértjük egymást, minden tökéletes köztünk...teljes összhang. Nyilván még bármit hozhat a jövő, 1 hónap még nem sok, de eddig 1 olyan dolog sem volt, amiben nem egyezett volna a véleményünk...és ez azért jó, mert majdnem minden napot együtt töltünk, ha nem találkozunk is megállás nélkül beszélünk, eddig nem jött témába semmi olyan, amiről máshogy gondolkodnánk, nem volt nézeteltérés. Boldog vagyok. Úgy érzem,hogy a helyemen vagyok, tényleg az igazit találtam meg és bízom benne, hogy ez nagyon hosszú távra szól.
Köszönöm,hogy meghallgattatok, vége a szeretős szenvedésnek, felhőtlen boldogság van bennem és végre jó az életem e téren is! <3 :)

Öröm volt olvasni az írásod. Örülök, hogy így döntöttél. Soha ne engedd meg senkinek, hogy kihasználjon!
Ha te megbecsülöd magadat, más is meg fog becsülni. Sok boldogságot kívánok!

Big Respekt! Jó volt olvasni, köszönjük hogy megírtad!!
Nagyon sok boldogságot kitartást és hűséget kívánok nektek!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!