Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden vágyam, hogy boldog kismama legyek, aki szerető férjével teljes harmóniában élve várja a közös babájukat. Ehelyett szingli vagyok, és szerelmes egy olyan férfibe, akinek tavasszal lesz az esküvője, és mint nő, nem érdeklem. Mit tegyek?
Csak te tudsz magadon segíteni!
Önsajnálatban fetrengeni hidd el nem éri meg!
Rohanj be tavasszal az esküvőre és amikor az a rész jön hogy tud e bàrki bàrmit , akkor kiabàld hogy ne menjen hozzá 😆
Vagy helyette:
Ne vesztegesd az idődet ès lèpj tovàbb.
Vagy mit mondjuk , klónoztasd a pasit , az agyàban írd át , hogy az esete legyèl, és boldogan èltek, amíg meg nem haltok, érzelmi alapú kérdésre , mègis milyen - szàmodra elfogadható - racionàlist vàlaszt adjunk?
Amíg nem nyitsz màsok felè, marad az àlmodozàs
És mi lesz ha teljesül az álmod? 9 hónap boldogság, utána megszületik és jönnek az álmatlan éjszakák, a rossz szex, a szaros pelenkák hegyei... Aztán utána a munka összeegyeztetése a gyerekkel, a fentragadt plusz kilók, ésatöbbi.
Van a fejedben egy álomkép, de az nem a valóság.
Szerintem túl sokat nem tudsz tenni. Én abban nem hiszek, hogy aktív, célzott kereséssel, erőltetéssel meg lehet találni azt, aki legalább úgy és annyira tud hatni rád, mint ez a férfi ÉS illik is hozzád, minden szempontból megfelel, a céljai is azonosak a tieiddel stb. Nagyjából annyit lehet, hogy vársz, az idő talán segít, hogy elmúljon és reménykedsz, hogy szerencséd lesz, azaz valahol/valahogy találkozol azzal, akivel "kell".
Persze ez nem hangzik olyan jól, mint a sorsod te alakítod, csak tenni kell érte és bármi lehetséges jellegű gondolatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!