Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedek egy nővel, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy nővel, de másba vagyok szerelmes (van férje, így jelenleg nem lehetünk együtt, de úgyis össze fogok vele jönni). Elmondjam a barátnőmnek? Ti nagyon kiakadnátok?

Figyelt kérdés

Az első szerelmemmel önhibánkon kívül messzire kerültünk egymástól, azóta évek teltek el, férjhez ment, de továbbra is szeretem, nem tudom kiverni a fejemből, és tudom, hogy egyszer össze fogunk jönni (pl. 10 év múlva ha elválik).

Viszont ismerkedem egy lánnyal, remekül elvagyunk (simán el tudnék képzelni vele házasságot, gyerekeket), de hiányzik belőle valami...

Elmondjam neki, hogy másba vagyok szerelmes, és össze akarok jönni az illetővel? Ti nagyon kiakadnátok?

30/F

2021. szept. 27. 16:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem akadnék ki, de elbúcsúznék tőle. Nem egymást keressük.
2021. szept. 27. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennek a nőnek gyereket csinálsz abban a tudatban, hogy el fogod őket hagyni abban a pillanatban, hogy felszabadul a régi, akkor... Nem is írom inkább le, hogy milyen ember vagy, úgyis törölve lenne.
2021. szept. 27. 16:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
De, mégis leírom. Egy tipikus egoista, önző szarházi vagy.
2021. szept. 27. 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Álomvilágban élsz, de te tudod.

Ha nem vagy szerelmes, hagyd békén a jelenlegit!...

2021. szept. 27. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Még olyan hülye vagy, hogy el is mondod...
2021. szept. 27. 18:13
 6/13 A kérdező kommentje:

Értem, szóval kiakadnátok...

"hagyd békén a jelenlegit" - Már miért? Remekül elvagyunk, mindketten szeretnénk gyerekeket...

Most őszintén mégis mi lenne a megoldás? - Várjak a gyerekvállalással 10 évet, HÁTHA addigra elválnak?!

2021. szept. 27. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a megoldás, ha nem lennél bráner. Nincsmit.
2021. szept. 27. 18:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez már megint miii?? xDDD
2021. szept. 27. 19:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Min csodálkoztok annyira? - Nyitott kapcsolatról vagy nyitott házasságról nem hallottatok még? (Itt azért jóval enyhébb a dolog.)
2021. szept. 27. 19:45
 10/13 anonim ***** válasza:
A gyerekeidnek is mondd majd ezt meg, biztosan büszkék lesznek rád.
2021. szept. 27. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!