Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tagadja le valaki még saját magának is azt, hogy szerelmes?
Figyelt kérdés
Nem azokra a dolgokra gondolok, amikor házas vagy van valakije.
Milyen okok lehetnek még?
2021. szept. 19. 20:22
1/7 anonim válasza:
Én pl. kiválóan le tudom magam korlátozni az érzést, ha nem érzem magam biztonságban a kapcsolatban. Ha pedig jól érzem magam, teret engedek neki.
2/7 anonim válasza:
Mert tudom hogy nincs jövője a kapcsolatunknak.
3/7 A kérdező kommentje:
2. Mi okból?
2021. szept. 19. 21:24
4/7 anonim válasza:
Az ok bármi lehet.
Pl.: eltérő jövőkép
5/7 anonim válasza:
4: Ez nem kizáró ok, én voltam már így szerelmes. Életem legjobb kapcsolata volt, amíg tartott.
6/7 anonim válasza:
Egy bizonyos kor után már nem lehet ilyen hozzáállással kapcsolatot kezdeni ...
Amúgy benne is van a válaszodban, hogy az ilyen kapcsolatnak meg vannak számlálva a napjai. "amíg tartott"
7/7 anonim válasza:
6: Pont egy bizonyos kor után lehet, mikor már nem családalapítás a cél. És igen, vége, de vége lett annak a kapcsolatnak is, ami holtodiglan-holtomiglannak indult, és arra nem mondom, hogy jó volt utólag, szemben a végesnek induló kapcsolatommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!