Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kihúzni egy pasiból hogy szerelmes? Hogy ne tagadja folyton büszkeségből?
ha magától nem mond valamit az azért lehet meert nem akarja mondani, még ha úgy is van.
Ez esetben viszont azt gondolom, hogy ő azért nem mondja, mert valóban nem így érez, és esetleg te látsz a dologba többet.
Volt egy srác, anno akivel megállapodtunk, hogy csak szex. persze én belezúgtam. Bemutatott szüleinak, családjának, haverjainak, majd mikor hosszas huza-vona után rákérdeztem, hogy most mi van, elmondta, hogy emberileg nagyon szeret, jó velem lenni, tisztel és ezért mutatott be a családjának is, de nem szerelmes belém és nem is akar normális kapcsolatot. Békében egyszer csak elváltunk. Énis beleláttam, hogy szeret, holott ott voltak a jelek, amiből tudtam, hogy mégsem úgy áll hozzám, ahogy szeretném.
Szerintem te se erőszakoskodj, ne akarj belőle khúzni semmit, majd jön magától. Ha jön. Ha nem, azt is el kell fogadnod.
27
jó nekem is 20an mondták barátnők/barátok, mikor együtt lógtam egy sráccal h ááá szeret, biztos összejöttök, stb. de azért tudd h a barátnőid se mindig őszinték pl. egyik sem fogja a szemedbe mondani (még ebben a korban) h figy térj már észhez, csak hülyít téged, mert nem ő akar lenni az, aki megbánt (persze később rájön h inkább bántson meg akkor, minth később te koppanj).
én azt mondom, akármennyire is büszke egy srác, ha valakibe szerelmes, azzal másképp bánik, mint a többiekkel. teszem azt, ha szereti, akkor vele van. ha nincs vele, nem szereti, ne nyaggasd már ennyit, mert szerintem már nagyon unja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!