Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál, érdekled a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál, érdekled a csajt? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

Nem hívtad el sehova, de próbáltál közeledni hozzá, majd leírom, milyen módokon és a reakciót is. Az alaphelyzet, hogy régi ismeretség, munkával kapcsolatos. Nem főnök-beosztott viszony, de a lány valamilyen szinten függ tőled.

Ő többnyire tudja, ha van párod, de ha szétmentek arról nem. Te nem tudod, van e valakije. A kérdés, hogy szerinted mit gondol a csaj. Fontos még, hogy másokkal nem viselkedsz úgy, mint vele. Másokkal távolságtartóbb vagy. Ő másokkal barátságos, nyitottabb, veled nem igazán. Ja, és te(a férfi) vagy a fiatalabb pár évvel.

Eddigi próbálkozásaid:

1.Fizikai közelség. Nem távolodik, de ő nem kezdeményezi. Magától tartja a távolságot.

2. Testi érintés (Nem túl direkt, karsimítás, derék megfogása előre engedéskor stb.) Szintén nem kezdeményezi, de nem húzódik el.

3. Beszélgetés kezdeményezése. Reagál, de szűkszavúan, ő nem kérdez. Magától csak munka kapcsán szól hozzád.

4. Megkérdezed lefotózhatod-e. Meglepődik, de megengedi.

5. Beszélgetés nélkül több perces szemkontaktus. Szintén nem kezdeményezi, de tartja, nem néz félre.

6. Találkozáskor mosoly, kacsintás stb. Reakció: Visszamosolyog.

Akarhat valamit a csaj is, vagy csak udvarias?

2022. ápr. 8. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%

60. Tisztán látszik, hogy magadat hibáztatod/ostorozod.

Írod, hogy te nem tettél meg eleget.

Én még mindig azt mondom, most még talán nem késő. Ha már házasság, gyerek akkor már az lesz.

De ha nem akarod, hát nem.

Nem tudom már, hogy kiderült a fórumból, hogy hány éves vagy? Ha nem titok.

2022. okt. 19. 19:09
 62/66 A kérdező kommentje:

#61! Félreérted. Szerintem már írtam, hogy azt gondolom, neki kellett volna lépnie, ha akart volna valamit, ezért nem hibáztatom magam. Más viselkedését viszont nem változtathatjuk meg. Azért tehát hibáztatom magam, hogy nem vállaltam be AKKOR, hogy kiderüljön, meg akkor is, ha egyértelmű nem lett volna a válasz. De nem is tehettem, mert akkor rosszabbul jártam volna. De! Ha tudtam volna, hogy kimegy, akkor utánajártam volna, csakhogy nem tudtam, mivel titkolta.

Késő, mert úgy döntött, hogy nem érdekelte a véleményem, most még annyira se érdekli.

Kicsit titok. Nem vagyok már fiatal, középkorú, ő pedig pár évvel fiatalabb nálam.

2022. okt. 19. 19:49
 63/66 anonim ***** válasza:
100%

62. Egyetértek veled, a férfinek kell megtennie azt a bizonyos lépést.

De az egész kérdésed arról szólt, hogy erre nem bátorítottad semmivel. Ezért gondolom, hogy azért hibáztatod magad.

Jól érzem, hogy nem is nagyon szeretnéd elengedni ezt? Se lépni se elengedni csak szomorkodni utána tovább?

2022. okt. 19. 20:18
 64/66 A kérdező kommentje:

#63! Nem tudom, én úgy éreztem, hogy bátorítottam, legalábbis nyilvánvaló volt, hogy érdekel.

Nem tudom, hogy kell elengedni, vagy mi számít annak. Már elkezdtem egy új életet, de ez a szomorúság szerintem már velem marad.

Többet nem szeretnék erről nyilvánosan megosztani. Ha érdekel szólj, privátban leírom.

2022. okt. 19. 20:26
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, de úgy tetted fel a kérdést, hogy az ő szemszögéből mi jöhetett le. 45 szavazásból elég erősen az lett, hogy nem érdekel.

De persze, hagylak, nem offolom tovább a kérdésed!

2022. okt. 20. 11:34
 66/66 A kérdező kommentje:
Igen, mert mostmár én is úgy látom, hogy nem voltam egyértelmű és a szavazás ezt megerősítette. De akkor még biztos voltam benne, hogy tudja, hogy érdekel, ezért nem tehettem többet, hisz ha tudja és mégse tesz semmit, akkor egyértelmű, hogy nem érdeklem.
2022. okt. 20. 12:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!