Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál, érdekled a csajt? Ha nem, miért nem?
Nem hívtad el sehova, de próbáltál közeledni hozzá, majd leírom, milyen módokon és a reakciót is. Az alaphelyzet, hogy régi ismeretség, munkával kapcsolatos. Nem főnök-beosztott viszony, de a lány valamilyen szinten függ tőled.
Ő többnyire tudja, ha van párod, de ha szétmentek arról nem. Te nem tudod, van e valakije. A kérdés, hogy szerinted mit gondol a csaj. Fontos még, hogy másokkal nem viselkedsz úgy, mint vele. Másokkal távolságtartóbb vagy. Ő másokkal barátságos, nyitottabb, veled nem igazán. Ja, és te(a férfi) vagy a fiatalabb pár évvel.
Eddigi próbálkozásaid:
1.Fizikai közelség. Nem távolodik, de ő nem kezdeményezi. Magától tartja a távolságot.
2. Testi érintés (Nem túl direkt, karsimítás, derék megfogása előre engedéskor stb.) Szintén nem kezdeményezi, de nem húzódik el.
3. Beszélgetés kezdeményezése. Reagál, de szűkszavúan, ő nem kérdez. Magától csak munka kapcsán szól hozzád.
4. Megkérdezed lefotózhatod-e. Meglepődik, de megengedi.
5. Beszélgetés nélkül több perces szemkontaktus. Szintén nem kezdeményezi, de tartja, nem néz félre.
6. Találkozáskor mosoly, kacsintás stb. Reakció: Visszamosolyog.
Akarhat valamit a csaj is, vagy csak udvarias?
Köszönöm a válaszokat. A helyzet az, hogy én vagyok a nő, csak érdekelt, hogy tudhatta-e, hogy engem érdekel. Meg voltam győződve arról, hogy tudja. De mivel nem lép, nem érdeklem. Aztán megírtam ezt a kérdést, és akkor szembesültem vele, hogy ezekből valószínűleg ebből ember nem jönne rá 😟 Megerősítettetek ebben. Sajnos, már késő bánat, ezt elk.rtam.
Egyébként a 2.,3.,4.,7.pont volt igaz.
Miért szurtad volna el?
Még elkezdhetsz érdeklődni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!