Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál, érdekled a csajt? Ha nem, miért nem?
Nem hívtad el sehova, de próbáltál közeledni hozzá, majd leírom, milyen módokon és a reakciót is. Az alaphelyzet, hogy régi ismeretség, munkával kapcsolatos. Nem főnök-beosztott viszony, de a lány valamilyen szinten függ tőled.
Ő többnyire tudja, ha van párod, de ha szétmentek arról nem. Te nem tudod, van e valakije. A kérdés, hogy szerinted mit gondol a csaj. Fontos még, hogy másokkal nem viselkedsz úgy, mint vele. Másokkal távolságtartóbb vagy. Ő másokkal barátságos, nyitottabb, veled nem igazán. Ja, és te(a férfi) vagy a fiatalabb pár évvel.
Eddigi próbálkozásaid:
1.Fizikai közelség. Nem távolodik, de ő nem kezdeményezi. Magától tartja a távolságot.
2. Testi érintés (Nem túl direkt, karsimítás, derék megfogása előre engedéskor stb.) Szintén nem kezdeményezi, de nem húzódik el.
3. Beszélgetés kezdeményezése. Reagál, de szűkszavúan, ő nem kérdez. Magától csak munka kapcsán szól hozzád.
4. Megkérdezed lefotózhatod-e. Meglepődik, de megengedi.
5. Beszélgetés nélkül több perces szemkontaktus. Szintén nem kezdeményezi, de tartja, nem néz félre.
6. Találkozáskor mosoly, kacsintás stb. Reakció: Visszamosolyog.
Akarhat valamit a csaj is, vagy csak udvarias?
Jó oké, nem egyértelmű. De akkor is úgy viselkedtél vele, mint aki alig várja, hogy békén hagyják.
Ha nyitottabb lettél volna, akkor ha akart volna valamit, nyilván érthetőbb jeleket is ad, vagy kezdeményez rendesen.
A lényeg az, ha nem érted a jeleket, és elutasító is vagy, akkor nyilván nem fog kezdeményezni.
Ha tetszik valaki nyiss felé (mondjuk beszélgess vele rendesen, érdeklődj te is) és ha te is tetszel neki lépni fog. Ha nem akkor meg nem történt semmi.
Ebben igazad van, de volt okom félni. Szerintem, ha a férfi nem kezdeményez, pedig ő a férfi+ tudja, hogy én függök tőle, kettőnk közül nekem van vesztenivalóm, akkor nem is akar semmit. Egyébként itt is csomószor szokták írni, ha nem tudod, akar-e a pasi valamit, akkor nem akar. Ha akarna, lépne.
Szerintem többször le is buktattam magam, szóval az egyértelmű lehetett, hogy nekem nem közömbös.
Hagyjuk már ezt, hogy mit mondanak a nők rólunk. Nekünk is kell visszajelzés. Nyilván nem fogunk kezdeményezni olyannál, aki semmi jelét nem adja annak, hogy érdeklem.
Nagyon nem voltál egyértelmű. Az, hogy híbe-hóba szemeztél vele meg semmit nem jelent, ha beszélgetés közben teljesen elzárkózol.
Én értem, biztos rossz hogy nem jött össze, de ebből tanulni kellene, nem azt nézni, hogy mert ő nem nyumolt eléggé, meg ezt, meg azt nem vette észre.
#45! De azt nem nők szokták írni, hanem pasik!
Mi az, hogy semmit nem jelent? Nem szoktam olyanokkal szemezni, akik nem érdekelnek.
Már nem akarok belőle tanulni, mert más nem érdekel, meg nem is fog. Őt akarom, vagy senkit. Ő meg ugye kiesett, szóval...nincs szükségem a tudásra.
Beszélgettünk már privátban is.
Én őszintén nem értem, miért szenteled magad ennyire egy olyan embernek aki már külföldön éli az életét mással.
Ne temesd a dolgot ezzel a csak ő kell vagy senki hozzáállással, mert egyszer BIZTOS, hogy raebredsz, hogy kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!