Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál, érdekled a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál, érdekled a csajt? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

Nem hívtad el sehova, de próbáltál közeledni hozzá, majd leírom, milyen módokon és a reakciót is. Az alaphelyzet, hogy régi ismeretség, munkával kapcsolatos. Nem főnök-beosztott viszony, de a lány valamilyen szinten függ tőled.

Ő többnyire tudja, ha van párod, de ha szétmentek arról nem. Te nem tudod, van e valakije. A kérdés, hogy szerinted mit gondol a csaj. Fontos még, hogy másokkal nem viselkedsz úgy, mint vele. Másokkal távolságtartóbb vagy. Ő másokkal barátságos, nyitottabb, veled nem igazán. Ja, és te(a férfi) vagy a fiatalabb pár évvel.

Eddigi próbálkozásaid:

1.Fizikai közelség. Nem távolodik, de ő nem kezdeményezi. Magától tartja a távolságot.

2. Testi érintés (Nem túl direkt, karsimítás, derék megfogása előre engedéskor stb.) Szintén nem kezdeményezi, de nem húzódik el.

3. Beszélgetés kezdeményezése. Reagál, de szűkszavúan, ő nem kérdez. Magától csak munka kapcsán szól hozzád.

4. Megkérdezed lefotózhatod-e. Meglepődik, de megengedi.

5. Beszélgetés nélkül több perces szemkontaktus. Szintén nem kezdeményezi, de tartja, nem néz félre.

6. Találkozáskor mosoly, kacsintás stb. Reakció: Visszamosolyog.

Akarhat valamit a csaj is, vagy csak udvarias?

2022. ápr. 8. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
Azért ez nem olyan egyszerű. Sok évről van szó. Nekem teljesen az ideálom volt. Meg most is az. Nem csak úgy tetszett.
2022. máj. 27. 12:12
 22/66 anonim ***** válasza:
100%

"Reagál, de szűkszavúan, ő nem kérdez. Magától csak munka kapcsán szól hozzád."

De akkor miért?

Én tényleg nem vagyok kezdeményezős, hú nagyon nem. De a teljesen ideál pasihoz azért oda mentem beszélgetni amikor éreztem, hogy azért én is tetszem.

2022. máj. 28. 08:15
 23/66 A kérdező kommentje:
#22! Mert én nem éreztem. Ha érdekel valaki, akkor nem veszem észre, ha akar valamit, mert úgy gondolom, hogy csak bebeszélem magamnak. Ráadásul ő nagyon jó pasi, én meg nem vagyok nagyon jó nő. Ha akart volna valamit, biztos elhívott volna valahova, vagy ilyesmi. Tehát nem akart😟
2022. máj. 28. 10:23
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy már úgyis az egész.

Lépj tovább és legközelebb ha tetszik valaki ne legyél ilyen érdektelen, ez a tanulság.

2022. máj. 28. 23:13
 25/66 A kérdező kommentje:
#24! Tudom persze, tanultam belőle, de elég későn. Már máskor is bénáztam így. Már kétlem, hogy tetszeni fog még valaki.
2022. máj. 28. 23:19
 26/66 anonim ***** válasza:
100%

Ha így állsz hozzá szingli maradsz örökre, és gondolom nem az a cél. Én mindig úgy állok hozzá, hogy tetszik egy csaj, akkor dumálok vele, és kiderül, hogy megfelel-e az értékrendemnek, és én az övének. Egy beszélgetésben még semmi túl nyomulós nincsen. Tudom már késő jelen esetben, de még lesz holnap, nyugi. Én is rontottam el hasonlóképpen, amikor gimiben egy csaj megkért, hogy legyek a padtársa, és igent mondtam, de nem vettem észre, hogy azért, mert várta, hogy lépjek felé, aztán túllépett rajtam és nekem is tetszett de nem vettem észre a kölcsönösséget, pedig utólag nagyon egyértelmű volt.

Teljesen együttérzek, viszont ez nem a vég, ha én is kilábaltam belőle, hiszem, hogy menni fog neked is

2022. máj. 28. 23:50
 27/66 A kérdező kommentje:

#26! Félreérted, én már sokszor kilábaltam, de most nem erről van szó.

A szingliség sosem zavart, szeretek egyedül lenni. Nagyon ritkán van olyan, akiért feladnám a szabadságom.

Szerintem nem vagyunk egy korosztály, én sokkal "öregebb" vagyok, így most teljesen más a prioritás az életemben, legkevésbé se szeretnék pasit, de erről így nyilvánosan nem szeretnék többet írni.

2022. máj. 28. 23:56
 28/66 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, nagyon sajnálom, kérdező. :(

Ez is bizonyítja, hogy nem mindig vannak egyértelmű jelei a tetszésnek. Én is ilyen vagyok, nagyon nehezen tudom kimutatni. Legközelebb ne rontsuk el...

2022. jún. 16. 13:43
 29/66 A kérdező kommentje:

#26! De én nem kezdeményezhettem beszélgetést, nem csak azért, mert nő vagyok, hanem az alárendelt helyzetem miatt. Én nem tudtam csak úgy odamenni hozzá, csak ő hozzám.

#28! Te nő vagy, vagy férfi? Amiket a kérdésben írtam, azt a férfi csinálta. Szerinted érdekelhettem azok alapján vagy nem? Az biztos, hogy velem máshogy viselkedett, mint másokkal, de ha akart volna valamit, akkor csak elhívott volna valahova, vagy mit tudom én. Miért csinálta ezt szerintetek?

2022. jún. 16. 14:35
 30/66 anonim ***** válasza:
100%

#28 vagyok, nő.

Sajnos nem tudom, hogy akart-e valamit. Viszont szerintem mindkét félnek lépnie kell, nem elég csak a férfinak.

2022. jún. 16. 15:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!