Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál, érdekled a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál, érdekled a csajt? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

Nem hívtad el sehova, de próbáltál közeledni hozzá, majd leírom, milyen módokon és a reakciót is. Az alaphelyzet, hogy régi ismeretség, munkával kapcsolatos. Nem főnök-beosztott viszony, de a lány valamilyen szinten függ tőled.

Ő többnyire tudja, ha van párod, de ha szétmentek arról nem. Te nem tudod, van e valakije. A kérdés, hogy szerinted mit gondol a csaj. Fontos még, hogy másokkal nem viselkedsz úgy, mint vele. Másokkal távolságtartóbb vagy. Ő másokkal barátságos, nyitottabb, veled nem igazán. Ja, és te(a férfi) vagy a fiatalabb pár évvel.

Eddigi próbálkozásaid:

1.Fizikai közelség. Nem távolodik, de ő nem kezdeményezi. Magától tartja a távolságot.

2. Testi érintés (Nem túl direkt, karsimítás, derék megfogása előre engedéskor stb.) Szintén nem kezdeményezi, de nem húzódik el.

3. Beszélgetés kezdeményezése. Reagál, de szűkszavúan, ő nem kérdez. Magától csak munka kapcsán szól hozzád.

4. Megkérdezed lefotózhatod-e. Meglepődik, de megengedi.

5. Beszélgetés nélkül több perces szemkontaktus. Szintén nem kezdeményezi, de tartja, nem néz félre.

6. Találkozáskor mosoly, kacsintás stb. Reakció: Visszamosolyog.

Akarhat valamit a csaj is, vagy csak udvarias?

2022. ápr. 8. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok és igen nem vagyunk egy korosztály nem rég végeztem gimiben te meg már munkahelyen vagy, biztos sokkal több élettapasztalattal rendelkezel nálam, de kívülről nekem nagyon töketlenkedésnek tűnik mindkét részről és azért sajnálom, mert velem is történt hasonló. 28-assal eggyetértek, hogy mindkét fél kell hozzá, hogy kialakuljon a párkapcsolat, és szerintem még mindig nem lett volna tolakodó munka előtt, után vagy ebédszünetben dumcsizni eggyet, legyen akermilyen alárendeltségi viszony.
2022. jún. 16. 17:08
 32/66 A kérdező kommentje:

#30!#31! Értem, hogy mindkét félnek lépni kell, de ezért kérdezem, hogy akkor ő most lépett, vagy nem, mert ha nem ismerem fel, hogy az "lépés", akkor ugye én se lépek.

(Amúgy a töketlenkedést elismerem, kölcsönösség esetén ez teljesen abszurd, ebből gondolom, hogy nem lehetett kölcsönös, mert részemről ugye megvolt, tehát, ha részéről is meglett volna, akkor együtt lennénk.)

Ez a munka előtt/után ebéd közben a munka jellegéből adódóan kivitelezhetetlen. Elég speciális helyzet, ez nem egy munkahely, ilyenekre nincs is lehetőség.

2022. jún. 16. 19:17
 33/66 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván lépett volna, ha nem azt látja, hogy teljesen elutasító vagy. Nem is értem mit vártál ettől az egésztől. Nem érdeklődtél, minél gyorsabban leráztad mindig ha beszélt hozzád. Ebből még a hülye is rájön, hogy hagyja békén a másikat.
2022. júl. 5. 09:57
 34/66 A kérdező kommentje:
#33! Nem ráztam le soha! Annyit beszélt hozzám, amennyit csak akart. Sajnos, ritkán akart😟
2022. júl. 5. 10:10
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

Reagál, de szűkszavúan, ő nem kérdez. Magától csak munka kapcsán szól hozzád.

Márpedig ez a tipikus hagyjál már viselkedés. :D

2022. júl. 5. 10:12
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Hozzátenném, hogy ebből amúgy sem lett volna semmi, ha kezdeményez sem. Egyszerűen nem mertél neki megnyílni.
2022. júl. 5. 10:13
 37/66 A kérdező kommentje:
Az elég baj, mert egyáltalán nem akartam, hogy hagyjon. Épp ellenkezőleg.
2022. júl. 5. 10:14
 38/66 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz. Meg mertem volna, csak addig nem, amíg nem tudom, hogy érdeklem. Úgy nyilván nem.
2022. júl. 5. 10:16
 39/66 anonim ***** válasza:
100%

Itt lett elrontva. Ő adta jeleket, de te nem reagáltál semmire.

Nekünk is kell visszajelzés, ennek hiányában nyilván nem kezdeményezünk. :)

2022. júl. 5. 10:18
 40/66 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki tetszik, nyugton lehet neki jeleket adni, nem kell a jégkirálynőt játszani. :)
2022. júl. 5. 10:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!