Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok a nőről srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok a nőről srácok?

Figyelt kérdés

Adott egy pasi, aki nagyon bejön nekem, szerintem kölcsönös. Próbáltam elfelejteni, ezért ne is lássam, töröltem az ismerőseim közül.

Majd most újra ismerősnek jelöltem, mert hiányzik.

Te fb. hibára gondolnál vagy sejtenél valamit?

2022. márc. 29. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Azt hogy egy kis libuska.
2022. márc. 29. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azt gondolnám, hogy szórakozik velem. Vagy ha nagyon jóhiszemű vagyok, akkor azt, hogy véletlenül rossz helyre kattintott és azért törölt.
2022. márc. 29. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Nincs közünk egymáshoz, azt sem tudja, hogy kedvelem. Csak ismerős és szimpatizálunk
2022. márc. 29. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt gondolnám hogy lehet új profilja van, vagy egy hülye
2022. márc. 29. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Az előzményektől függetlenül is sejteném, hogy ezért jelöltél újra, a törlés után.
2022. márc. 29. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Írd le neki, általában én is abba szeretek bele, akitől először nem akarok semmit, azt elkezd hiányozni, az a szopás, ha utána kiderül, hogy neki nem kellesz.
2022. márc. 29. 15:06
 7/7 Dzsoki ***** válasza:
Semmit,illetve,nem tudnám hová tenni. Megvárnám,hogy mit akar,azután válaszolnék neki. Akár,hogy lehetne egy kicsivel több közöttünk,esetleg,hogy köszi,ennyi volt.
2022. ápr. 12. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!