Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit gondolnátok erről?
Egy lánnyal már kb. 1 hónapja találkozgattok, volt sok-sok randi, csók 3.randin először, aztán a későbbi randi során le is feküdtünk egymással. A lány azt mondja, hogy lesz ami lesz, ne hívjuk ezt kapcsolatnak, a srác is kb. ezen a véleményen van.
Most viszont úgy érzem én (lányként), hogy talán én mégis többre vágyom ennél. Tudni akarom, hogy csak azért akar-e találkozgatni, hogy szexeljünk, vagy mert magát a személyemet is kedveli.
Szóval úgy döntöttem, hogy megmondom neki, hogy vagy csináljuk normálisat ezt a dolgot, vagy sehogy.
Ezalatt azt értem, hogy ha kedvel, akkor egymással foglalkozzunk és lépjünk egy picit komolyabb szintre.
Mert ha ő nem kedvel, mint én őt, úgy értve, hogy szexnél csak többet akar, akkor én szeretném ezt az egészet itt lezárni még az elején.
Mit gondolnátok? Okés ez így?
teljesen rendben van, tedd! Hajrá!
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!