Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én mièrt nem találok magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én mièrt nem találok magam mellé ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Adott egy ismerősöm (nem mondanám, hogy barátok vagyunk, a szüleink azok) szerintem nem egy szép làny, mégis mindig olyan pasikkal jön össze, hogy leesik az állam.

Én szőke vagyok, vékony, sportolok, túrázok. Az ELTE-n végeztem, 3 nyelven beszélek, utazok, akár egyedül is. Szóval nem szorulok rá senkire.

Albérletben lakom, ellátom magam, teljesen önálló vagyok.

Eljárok bulizni, ismerkedem...stb

Ezzel szemben ő teljesen átlagos. Barna hajú, hozzám képest gyakorlatilag kövèr. Annyi, hogy magasabb mint én.

Oké, lediplomàzott vmi magán egyetemen, jó pènzèrt, meg nem hülye, de sosem volt komoly munkája. Inkább a maga ura. Én mióta csak lehet, diákkoromban is dolgoztam, hogy fenntarthassam az önállóságomat.

Nem tudok róla, hogy valaha is járt volna koncerten vagy egy buliban.

Inkább etet otthon csirkéket, meg főz semmint, hogy kimozduljon.

Mindezek ellenére olyan pasikat szed össze, mint akik vmi magazinból lèptek elő. Magasak, izmosak, jóképűek, okosak is ráadásul.

19 évesen mutatott be először valakit (idősebb volt tőle) nekem addigra már volt 2 pasim, de mindkettő rövid volt. Ők meg együtt voltak 5 évig!

A mostani viszont nagyon kiverte a biztosítékot nálam. Egyszerűen fantasztikusan néz ki a fickó. Sosem volt egy az ízlésünk, de tőle kész vagyok.

Mit csinálok rosszul?

Anyu szerint a fèrfiak félnek az okos, komoly egzisztenciával bíró nőktől.

Okè, de akkor is, inkább választják a barna, kövèr lányt hosszú évekig, mint engem?

Változtatnék is magamon, de hogyan ès mit?

Én 27, ő 26

2022. ápr. 3. 10:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%

Senkit nem érdekel egy ranin, hogy hol diplomáztál meg hány nyelvet beszélsz. Arra nem értem mit vered magad, hogy szőke vagy a hajfesték korában. Ugyanolyan hajszín mint a többi, semmivel nem jobb.

Valószínű a csaj kedvesebb/érdekesebb/jobb fej. Ezek a fontosak.

2022. ápr. 3. 13:18
 22/29 anonim ***** válasza:
62%

18

Az lehet, de kettonk kozul, nekem van ferjem, és ő kerdezte mit csinál szarul. Leirtam

2022. ápr. 3. 14:02
 23/29 anonim ***** válasza:
15%
Írj nekem és beszélünk
2022. ápr. 3. 14:08
 24/29 after stroke ***** válasza:
73%
A barátnőd főz, te meg nem. Ezeréves bölcsesség; a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út.
2022. ápr. 4. 10:19
 25/29 anonim ***** válasza:
25%

Itt vagyok. Írj szívesen megismernélek.

F38

2022. ápr. 4. 10:52
 26/29 dregor ***** válasza:
36%
#24 az enyémhez máson keresztül vezet az út... :D Bár jellemzően jobban főzök az átlagnál (ez nem saját vélemény). Így nincs feltétlenül szükségem arra, hogy a konyhák királynője legyen az aktuális párom.
2022. ápr. 5. 15:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy azóta,híztál?
márc. 24. 08:23
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő kedves és rendes nő, ellentétben veled...
márc. 31. 10:18
 29/29 anonim ***** válasza:
17 ott a pont. De feltételezem kamu kérdés vagy ennyire beszari a kérdező hogy még válaszolni se mer.
jún. 5. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!