Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én mièrt nem találok magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én mièrt nem találok magam mellé ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Adott egy ismerősöm (nem mondanám, hogy barátok vagyunk, a szüleink azok) szerintem nem egy szép làny, mégis mindig olyan pasikkal jön össze, hogy leesik az állam.

Én szőke vagyok, vékony, sportolok, túrázok. Az ELTE-n végeztem, 3 nyelven beszélek, utazok, akár egyedül is. Szóval nem szorulok rá senkire.

Albérletben lakom, ellátom magam, teljesen önálló vagyok.

Eljárok bulizni, ismerkedem...stb

Ezzel szemben ő teljesen átlagos. Barna hajú, hozzám képest gyakorlatilag kövèr. Annyi, hogy magasabb mint én.

Oké, lediplomàzott vmi magán egyetemen, jó pènzèrt, meg nem hülye, de sosem volt komoly munkája. Inkább a maga ura. Én mióta csak lehet, diákkoromban is dolgoztam, hogy fenntarthassam az önállóságomat.

Nem tudok róla, hogy valaha is járt volna koncerten vagy egy buliban.

Inkább etet otthon csirkéket, meg főz semmint, hogy kimozduljon.

Mindezek ellenére olyan pasikat szed össze, mint akik vmi magazinból lèptek elő. Magasak, izmosak, jóképűek, okosak is ráadásul.

19 évesen mutatott be először valakit (idősebb volt tőle) nekem addigra már volt 2 pasim, de mindkettő rövid volt. Ők meg együtt voltak 5 évig!

A mostani viszont nagyon kiverte a biztosítékot nálam. Egyszerűen fantasztikusan néz ki a fickó. Sosem volt egy az ízlésünk, de tőle kész vagyok.

Mit csinálok rosszul?

Anyu szerint a fèrfiak félnek az okos, komoly egzisztenciával bíró nőktől.

Okè, de akkor is, inkább választják a barna, kövèr lányt hosszú évekig, mint engem?

Változtatnék is magamon, de hogyan ès mit?

Én 27, ő 26

2022. ápr. 3. 10:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%
Csak a személyiség számit. Ott kutass valamit.
2022. ápr. 3. 11:32
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Én itt vagyok. 38f
2022. ápr. 3. 11:43
 13/29 anonim ***** válasza:
63%
És ez ilyen egyszerű, hogy te szőke vagy, ő meg barna és te vékony vagy, ő meg átlagos testalkatú? Lehet, hogy szuper az ágyban, lehet, hogy jó szaga van, lehet, hogy nagyon jó a humora, lehet, hogy szebb/érdekesebb az arca, stb.
2022. ápr. 3. 11:47
 14/29 anonim ***** válasza:
91%
Az a gond hogy el vagy szállva magadtól és még irigy is vagy. A kulcs a személyiség, a másik csajnak jobb. Hát ez van.
2022. ápr. 3. 11:57
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy más is írta, a kisugárzás számít. Lehet, hogy a jó alakod és az intelligenciád ellenére sótlannak, hűvösnek tűnsz? Vagy éppenséggel túl jó nő vagy, aki mellett a legtöbb pasi bátortalan?
2022. ápr. 3. 11:57
 16/29 anonim ***** válasza:
90%
Nálad a fejedben vannak gondok.
2022. ápr. 3. 12:00
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

K*rva nagyképü vagy anyukám!

32 éves vagyok, bőven telt alkatu, és a férjem, egy okos, sportos, vicces, jól kinező IT szakember! Az egyetlen bajom vele, hogy az irodában rajta csüngnek a nők! Bár a (szintén ott dolgozo) ismerosom szerint, elhajtja őket a p*csába! Gondolom mind ugyanolyan nagykepu mitn te! Kevesebb arc, több kedvesség! És igen, a férfiak jobban szeretik az olyan nőket, akiket NŐKKÉNT tudnak kezelni.

2022. ápr. 3. 12:02
 18/29 anonim ***** válasza:
86%
#17 Te pont az a konyhásnéni stílusú, mindenkit lekezelő nő vagy, akinek a legkevesebb joga van bárkit is kioktatni.
2022. ápr. 3. 12:08
 19/29 anonim ***** válasza:
67%

A 10-es, 15-ös megírta a frankót. Kisugárzás lehet az oka.

Még a jó pasik is utálják az elutasítást, amelyik meg hosszú távra keres kapcsolatot, a kevésbé szép, kevésbé rámenős nővel kezd, mint a határozott, tipik szépséggel.

Amelyik nő eleve szép, és látszik is rajta, hogy tudja, "kikerázza" magát, azt nehezebb megtartani még egy jó fszinak is. Ha meg sugárzik róla az öntudat, meg a karriervágy, akkor sokaknak taszító lehet.

Arany szabály a fiúknál, hogy ha tutira zsákolni akarsz, a második legjobb nővel kell kikezdeni.

2022. ápr. 3. 12:54
 20/29 anonim ***** válasza:
86%

Amikor ismerkedsz, akkor pont nem az általad felsorolt dolgok számítanak.

A kedves, aranyos, mosolygós csajok humorérzékkel sokkal kelendőbbek ám, mint valami karót nyelt fap.. na, csak szólok... Ennek semmi köze a súlyhoz meg a diplomához.

2022. ápr. 3. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!