Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reálisan mennyi esélyem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reálisan mennyi esélyem van arra, hogy olyan férfit találok, aki tényleg nem csak besegítene a háztartásban, hanem egyenlően kivenné a részét, illetve ugyanígy lenne a gyerekneveléssel is?

Figyelt kérdés
Aki nem csak mondja, hanem tényleg így is viselkedne a saját családjában. Nem a nőre hagyna mindent, mert az az "ő dolga", "ő ért hozzá", stb., hanem egyenlő félnek tekintené a másikat, egyenlő munkamegosztással a családban.
2017. okt. 29. 18:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én ilyen lennék
2017. okt. 29. 18:26
 2/24 anonim ***** válasza:
9%
Gondolom nem csak ez az elvárás hogy "házias" legyen...
2017. okt. 29. 18:28
 3/24 anonim ***** válasza:
14%

Reálisan 50%, vagy igen, vagy nem.

Egyébként ezt ki lehet következtetni az össszeköltözés előtt, eg meg lehet beszélni.

A harmadik faktor az, hogy ki mennyit dolgozik házon kívül?

2017. okt. 29. 18:30
 4/24 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez lutri. Reménykedhetsz, hogy jól választottál. Ezért fontos szerintem "próbaidőre" összeköltözni albiba, mielőtt közös lakást vennétek és főleg, mielőtt gyereket vállalnátok. Pár hónap alatt úgyis kiderül, ha csak üres szavak voltak, ennyi idő alatt lekopik a színészálca. Ennyit tudsz tenni, hogy biztosabbra mehess.

23/N

2017. okt. 29. 18:30
 5/24 anonim ***** válasza:
8%
Elején, természetes:) Azért, 8-10 év együttlét után, legtöbb helyen, a nőé lesz a házimunka:)
2017. okt. 29. 18:35
 6/24 anonim ***** válasza:
48%
Én önálló háztartást vezetek. Összebútorozni sr mfogok senkivel. Így nem kell hogy rám dolgozz.
2017. okt. 29. 18:40
 7/24 anonim ***** válasza:
33%

Itt fogsz találni szolgát:

[link]

2017. okt. 29. 18:43
 8/24 anonim ***** válasza:
86%

Ja, mert ha a férfi egyenlően kiveszi a részét ezekből a dolgokból, akkor szolga?

De persze az természetes, hogy nőre maradjanak ezek a dolgok még munka mellett is.

Hivatásszerűen űzök egy szakmát, feltettem én is valamire az életem, ami fontos nekem, ugyanúgy dolgozom, mint a párom, így az egyéb dolgokban nyilván elvárom a munkamegosztást.

2017. okt. 29. 18:50
 9/24 anonim ***** válasza:
23%
Én ebben nem tudnék partner lenni. Nem azért mert máshogy gondolnám, hanem azért mert örülök, ha már 3-4 órát tudok aludni két műszak között még 2-3 óra szabadidővel.
2017. okt. 29. 18:52
 10/24 anonim ***** válasza:
61%
9-es, akkor most ki takarít rád?
2017. okt. 29. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!