Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reálisan mennyi esélyem van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reálisan mennyi esélyem van arra, hogy olyan férfit találok, aki tényleg nem csak besegítene a háztartásban, hanem egyenlően kivenné a részét, illetve ugyanígy lenne a gyerekneveléssel is?

Figyelt kérdés
Aki nem csak mondja, hanem tényleg így is viselkedne a saját családjában. Nem a nőre hagyna mindent, mert az az "ő dolga", "ő ért hozzá", stb., hanem egyenlő félnek tekintené a másikat, egyenlő munkamegosztással a családban.
2017. okt. 29. 18:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
30%
Jelen, de mikor lesz már feleségem? 😁
2017. okt. 29. 19:00
 12/24 anonim ***** válasza:
32%

# 11

Soha az életben, mert színtiszta defekt vagy.

2017. okt. 29. 19:01
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha anyagilag beraksz közel ugyan annyit, akkor van. Különben mivel vágsz vissza egy veszekedésben?
2017. okt. 29. 19:18
 14/24 anonim ***** válasza:
7%
Szorgalmasan keresel, találsz magadnak egy papucsot:) Valószínű, addig sok pasin át kell menned, még ráakadsz:)
2017. okt. 29. 19:24
 15/24 anonim ***** válasza:
66%
Áruljátok már el, hogy az EGYENLŐ megosztás miért papucskodás? Nem olyat keres, aki 100%-ban megcsinál mindent.
2017. okt. 29. 19:41
 16/24 anonim ***** válasza:
Ma már kevés az esély erre, de lenne ilyen személy.
2017. okt. 29. 19:44
 17/24 A kérdező kommentje:
Szerintem a legtöbb családban ma Magyarországon mindkét fél dolgozik (különben nem lehet eltartani egy családot), legkevesebb 8-tól 4-ig. Szóval nyilván erre az átlagos helyzetre gondoltam, nem arra, hogy valaki csak háztartásbeli, mindketten nagyjából egyenlően dolgoznak. Valamint én nem gondolom papucsnak azt, aki kiveszi a részét a háztartásból és a család dolgaiból.
2017. okt. 29. 19:53
 18/24 anonim ***** válasza:
42%

Én takarítok magamra amikor valahára van egy szabadnapom. Én mosok, én porszívózom, én mosogatok, én tisztítom ki a WC-t, én mosok fel. Főzni nem szoktam mert itthon már nem is igazán eszem, max hetente egyszer.

Ám, ha lenne valakim és ő 8-10 órával több időt töltene itthon akkor akárhogy is nézném nem tudnám egyenlő mértékben kezelni a dolgot, hiszen nekem is 24 órából áll egy nap és nem a kocsmában héderelek abban az időben amikor ő otthon lenne, hanem dolgozom. Ezért írtam, hogy nálam 50-50%-os munkamegosztás jelenleg nem működne.

2017. okt. 29. 19:57
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

De így 100%-ot végzel, és meg tudod oldani.

Miért lenne az 50% nehezebb?

2017. okt. 29. 20:21
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem tudom, de nálam alapból kiesne egy olyan valaki, aki ilyen feltételt szab.

Reggel 6-kor már nem vagyok otthon, este 6-kor meg még nem. Ha hazaérek, akkor max. összeütök valami kis hirtelen kaját, oszt' húzódok be ide a gép elé a vackomra egy-két órára. Aztán szunya. Ha valaki ez mellé még zargatna, hogy az ő koszát/mocskát takarítsam (elvégre én itthon sem vagyok), vagy még RÁ házimunkázzak, mert számára az az egyenlőség... az inkább a közelembe se jöjjön.

2017. okt. 29. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!