Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reálisan mennyi esélyem van arra, hogy olyan férfit találok, aki tényleg nem csak besegítene a háztartásban, hanem egyenlően kivenné a részét, illetve ugyanígy lenne a gyerekneveléssel is?
# 11
Soha az életben, mert színtiszta defekt vagy.
Én takarítok magamra amikor valahára van egy szabadnapom. Én mosok, én porszívózom, én mosogatok, én tisztítom ki a WC-t, én mosok fel. Főzni nem szoktam mert itthon már nem is igazán eszem, max hetente egyszer.
Ám, ha lenne valakim és ő 8-10 órával több időt töltene itthon akkor akárhogy is nézném nem tudnám egyenlő mértékben kezelni a dolgot, hiszen nekem is 24 órából áll egy nap és nem a kocsmában héderelek abban az időben amikor ő otthon lenne, hanem dolgozom. Ezért írtam, hogy nálam 50-50%-os munkamegosztás jelenleg nem működne.
De így 100%-ot végzel, és meg tudod oldani.
Miért lenne az 50% nehezebb?
Azt nem tudom, de nálam alapból kiesne egy olyan valaki, aki ilyen feltételt szab.
Reggel 6-kor már nem vagyok otthon, este 6-kor meg még nem. Ha hazaérek, akkor max. összeütök valami kis hirtelen kaját, oszt' húzódok be ide a gép elé a vackomra egy-két órára. Aztán szunya. Ha valaki ez mellé még zargatna, hogy az ő koszát/mocskát takarítsam (elvégre én itthon sem vagyok), vagy még RÁ házimunkázzak, mert számára az az egyenlőség... az inkább a közelembe se jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!