Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan férfit, akivel működne a kémia?
Figyelt kérdés
Számomra ez az érzés a legjobb, a "kémia". A szerelemnél is jobb. Eddig 1 embert találtam, vele nagyon jól működött, azóta azt az érzést keresem de nem találom. Mi alapján dől el hogy megvan-e vagy nincs? Jó lenne ha jönne már valaki de azthiszem így sok idő lesz...2014. dec. 7. 00:51
1/17 anonim válasza:
Mármint a redoxireakciókra, vagy a sav-bázis folyamatokra gondolsz?
2/17 anonim válasza:
Az első szerelmet sohasem fogod túlszárnyalni maximum a nagy Ő-vel!
3/17 A kérdező kommentje:
#2 Nem első volt és nem is szerelem. :)
2014. dec. 7. 00:53
4/17 anonim válasza:
de mire gondolsz? mi nem működik azóta, ami csak egy emberrel működött?
5/17 anonim válasza:
A kémia valójában nem is működik. Elromlott. :/
6/17 anonim válasza:
kérdező: akkor nemtom
első válaszoló: szerintem sav-bázis mert a női nemi szerv enyhén savas míg az ondó lúgos kémhatású. ;) (vagy fordítva de így emlékszem, a lényeg hogy közömbösítik egymást)
7/17 anonim válasza:
"Eddig 1 embert találtam, vele nagyon jól működött, azóta azt az érzést keresem de nem találom."
Itt a gond. Még egy ugyanilyen nem lesz.
9/17 anonim válasza:
"Miért nem találok olyan férfit, akivel működne a kémia?"
Ha a kémiát keresed, akkor sok mindennek ellent kell mondanod, és összejönni alkalmi pasikkal.
Ha nem akkor csak sima csaj vagy.
De remélem, nem adod fel a kémia keresését.
Én se adtam fel, és nem jöttem össze az első igazán belezúgós csajba. ;)
Drukkolok!!!
A lényeg, csak lazán, amit érzel, az az élet, nem több.
10/17 anonim válasza:
Megromlott a kémcsöved! Ez van!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!