Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működne? Én 23 éves vagyok, a férfi 37 éves.
Ő nem tudja, hogy engem mennyire vonz, állandóan rá gondolok, mindenről ő jut az eszembe. Olyan dolgokról tudok vele beszélgetni, amilyenről nem is álmodta volna, hogy valaha is fogok férfival. Egyébként történelem-magyar-földrajt szakos tanár egy gimnáziumban, nincs gyereke.
Ha a szüleim megtudnák, engem tuti kitagadnának. Ezt mondtam is a férfinak, de mondta, hogy ha gondolom beszélne velük stb, és odaköltözhetnék hozzá. Mindenben segít, a kollégáitól csak pozitívakat hallok, vannak neki tanítványai is magánban, onnan is csak azt hallom, hogy mennyire jó ember.
Szeretem, mit csináljak?
19 L - 39 F
Én az elején át lettem cseszve, de aztán valamely úton módon belém szeretett... Ki tudja mi jár a férfiak fejében... Én azt mondom, próba cseresznye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!