Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok olyan férfit, akivel működne a kémia?
kémia alatt gondolom az ellenállhatatlan szexuális vágyat érted.
ezt a feromonok okozzák az illatok.
mindenki számára más illat a vonzó.
én valahogy kiszagolom a lelki ártatlanság a naivitás és a zavar illatát és ez ajz fel.
velem is volt már sokszor,hogy tiszta átlagos csaj semmi extra,de olyan természetesen vonzó illata volt a lánynak,hogy a közelében úgy kamilláztam mint aki bevett egy ekit és csak meredtem rá álló fa-sszal.
amikor meg elkezdtem levetkőztetni cseppet sem érdekelt,hogy nem tökéletes a teste csak faltam mindenét,mint egy eszeveszett.
és persze volt olyan is,hogy nagyon szép,szinte tökéletes lány,de a pináját nyalva nem olyan volt,mint amilyenre vártam nem volt annyira észvesztően felajzó illatú,mint az előbbi.
Huuu, sokkal érdekesebb és hasznosabb válaszokat kaptam mint amire számítottam. Köszönöm!
18 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!