Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok olyan férfit, akivel működne a kémia?

Figyelt kérdés
Számomra ez az érzés a legjobb, a "kémia". A szerelemnél is jobb. Eddig 1 embert találtam, vele nagyon jól működött, azóta azt az érzést keresem de nem találom. Mi alapján dől el hogy megvan-e vagy nincs? Jó lenne ha jönne már valaki de azthiszem így sok idő lesz...
2014. dec. 7. 00:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, h amint a közelébe vagy azonnal nedves vagy, de nem tudod miért csak a jelenléte miatt így reagál a tested önkéntelenül?
2014. dec. 7. 01:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez most akkor szerves kémia?
2014. dec. 7. 01:24
 13/17 anonim ***** válasza:

kémia alatt gondolom az ellenállhatatlan szexuális vágyat érted.

ezt a feromonok okozzák az illatok.

mindenki számára más illat a vonzó.

én valahogy kiszagolom a lelki ártatlanság a naivitás és a zavar illatát és ez ajz fel.

velem is volt már sokszor,hogy tiszta átlagos csaj semmi extra,de olyan természetesen vonzó illata volt a lánynak,hogy a közelében úgy kamilláztam mint aki bevett egy ekit és csak meredtem rá álló fa-sszal.

amikor meg elkezdtem levetkőztetni cseppet sem érdekelt,hogy nem tökéletes a teste csak faltam mindenét,mint egy eszeveszett.

és persze volt olyan is,hogy nagyon szép,szinte tökéletes lány,de a pináját nyalva nem olyan volt,mint amilyenre vártam nem volt annyira észvesztően felajzó illatú,mint az előbbi.

2014. dec. 7. 02:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :)
2014. dec. 7. 02:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Hello, Heisenberg vagyok, számomra is fontos a kémia, írj :D
2014. dec. 7. 02:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? :)
2014. dec. 7. 02:50
 17/17 A kérdező kommentje:

Huuu, sokkal érdekesebb és hasznosabb válaszokat kaptam mint amire számítottam. Köszönöm!

18 vagyok.

2014. dec. 7. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!