Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én mièrt nem találok magam mellé ilyen férfit?
Adott egy ismerősöm (nem mondanám, hogy barátok vagyunk, a szüleink azok) szerintem nem egy szép làny, mégis mindig olyan pasikkal jön össze, hogy leesik az állam.
Én szőke vagyok, vékony, sportolok, túrázok. Az ELTE-n végeztem, 3 nyelven beszélek, utazok, akár egyedül is. Szóval nem szorulok rá senkire.
Albérletben lakom, ellátom magam, teljesen önálló vagyok.
Eljárok bulizni, ismerkedem...stb
Ezzel szemben ő teljesen átlagos. Barna hajú, hozzám képest gyakorlatilag kövèr. Annyi, hogy magasabb mint én.
Oké, lediplomàzott vmi magán egyetemen, jó pènzèrt, meg nem hülye, de sosem volt komoly munkája. Inkább a maga ura. Én mióta csak lehet, diákkoromban is dolgoztam, hogy fenntarthassam az önállóságomat.
Nem tudok róla, hogy valaha is járt volna koncerten vagy egy buliban.
Inkább etet otthon csirkéket, meg főz semmint, hogy kimozduljon.
Mindezek ellenére olyan pasikat szed össze, mint akik vmi magazinból lèptek elő. Magasak, izmosak, jóképűek, okosak is ráadásul.
19 évesen mutatott be először valakit (idősebb volt tőle) nekem addigra már volt 2 pasim, de mindkettő rövid volt. Ők meg együtt voltak 5 évig!
A mostani viszont nagyon kiverte a biztosítékot nálam. Egyszerűen fantasztikusan néz ki a fickó. Sosem volt egy az ízlésünk, de tőle kész vagyok.
Mit csinálok rosszul?
Anyu szerint a fèrfiak félnek az okos, komoly egzisztenciával bíró nőktől.
Okè, de akkor is, inkább választják a barna, kövèr lányt hosszú évekig, mint engem?
Változtatnék is magamon, de hogyan ès mit?
Én 27, ő 26
Egy férfinak társ kell és nem az lesz a legfontosabb, hogy ne átlagos kinézetű legyen a nő.
A munkája, tanulmánya meg főleg nem fog érdekelni egy férfit, ha amúgy meglátja a társat egy nőben.
Lehet, hogy más a kisugárzása.
De szerintem semmiképp ne verje ki a biztosítékot, hogy neki milyen fickó jött össze. Majd lesz neked is. 😉
Te mennyi fricit is lovagoltál be az elmúlt 10évben?
Valszeg egy provokatív kamu az egész, de ha nem:
-milyen irigykedve leélni egy fél életet?
-Nem gondolod, hogy komolyabb energiákat kellene fektetned az ismerkedésbe?
-Nem lehetséges, hogy kib_szottul felszínes vagy?
Ismerek vékony nőt előnytelen arccal.
De duci csajt is szép arcút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!