Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mi a véleményed az abortusról?
#42-43
Komoly beszélgetés? Abba energiát kellene fektetni.Esetleg empátia? Azt se tudják mi az... Önző módon kiforgatni mindent úgy,hogy az adott pillanatban nekik kedvezzen a tényállás.
Neked van itt egyedül helyén az értékrended,meg a lelked is,hiába pontoznak le.
De nem is értem, NŐKÉNT, hogy mi ez az “én testem, én életem”. Egy NORMÁLIS férfipartner is egy csomó áldozatot hoz, ha van gyereke. Mi tápláljuk a gyereket kb. 3 éves koráig közvetlenül a testünkből - maximum. VISZONT az is áldozat, amit a normális férfipartner csinál; felkel a gyerekhez munka után, az ő fizetéséből élünk 2-3 évig, gondoskodik a gyerekről és rólam.
Úgy nyomjátok itt a harcos amazon dumát, bszki, mintha törvényszerű lenne, hogy minden férfi egy tahó lenne, aki felcsinál és otthagy, pedig krvára nem ez az igazság.
#49:
Egy kisbaba nem büntetés. Az ilyen embereknek a felelősség vállalása az. Viszont b*szni sem kötelező, ugye…
Ha a teóriád helyt állna, és ennyire működne is a gyakorlatban,miért van meg lesz is annyi "suttyó selejt"
"Viszont sok nő megtart egy nem kívant terhességet is.Ennek egyszerűen az az oka, hogy azoknak a nőknek ér annyit az adott férfi gyerekét akár egyedül felnevelni.Ilyen egyszerű."
Ha annyira fasza alfa-omega csávó rakta sebességbe,akkor hogyan jut mégis oda a nő,hogy egyedül nevelje a gyerekét?🤦🏽♂️
"Egy kisbaba nem büntetés. Az ilyen embereknek a felelősség vállalása az."
De arra akarják sokan használni. A szülővé válás nem tesz automatikusan felelősségteljessé. Nem lennének akkor rossz szülők.
A baba meg csak szív, de legalább jól meg lett mutatva a putrisoknak, hogy nincs ám csak úgy szex.
Az abortusz egy szükséges rossz. Védekezni kéne. De akkor már inkább vetessék el, mint hogy rossz családba kerüljön. Van így is elég lelki selejt ember, nem kell több.
Mindig figyeltem a védekezésre. Óvszer, utána ellenőrzés. Akkor is, ha az egyéjszakás csaj állítólag gyógyszert szed. Hát persze. A most már feleségem volt az egyetlen, akivel dugtam gumi nélkül, de vele már az elején is szívesen vállaltam volna gyereket, és amúgy is bíztam benne, hogy szedi a gyógyszert rendesen.
Most ha a tudtom nélkül elvetetne egy babát, nagyon szomorú lennék, mert úgy tudom ő is akarja. Ha korábban valami random csaj megkeresett volna, hogy terhes tőlem, de nem akarja megtartani, támogattam volna. Az ő döntése, én max elfogadhatom. Örültem volna, hogy nem kell gyerektartást fizetnem, és fizettem volna az abortuszt ha igényli a csaj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!