Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mi a véleményed az abortusról?
A nejem, az engedélyem, sőt, a tudtom nélkül megöli a közös magzatunkat. = Az ő teste, az ő döntése. Semmi közöm hozzá, fogadjam el. Éljünk továbbra együtt. Rábízva a privát és céges titkaim, a pénzem, a jövőm.
De ha én, csak 1X félrelépek. = Mocskos, undorító, féreg, férfiállat vagyok, aki dögöljön meg, és váljak el, de a ház és pénz felét hagyjam a nőnél.
Ugye? >:)
"Egy KOMOLY beszélgetés alkalmával azért ezt is illik letisztázni, nemcsak b*szni a nagyvilágba, ugye, hogy “velünk biztosan nem fordulhat elő”."
De pont ezt mondom, hogy ez olyan, mint mikor fotelből nézem a horrorfilmet, és tudom, hogy nem az emeletre kell menni. De ha engem kergetnének, mennék, amerre visz a lábam.
Lehet, hogy megbeszélik, hogy nem lesz gyerek, teherbe esik a nő, és úgy érzi, mégsem tudja elvetetni. (Vagy fordítva.)
"De ha én, csak 1X félrelépek."
A félrelépés miért az abortusszal egyenlő? Miért nem a... félrelépéssel?
#46:
Én értem. De nézd. Fehér, iskolázott emberek vagyunk. Hány forintra is jön ki egy koton kisker áron? Akinek ilyen komoly egzisztenciálfilozófiai fejtegetései vannak, az ilyenre is figyeljen már oda, könyörgöm. :D
Most döntsd már el,hogy a semmirekellő férfi fattya, vagy pedig amiért hőbörögtök,hogy kizárólag a te gyereked akinek az életéről egyedül te döntesz 😂😂
Ekkora öngólt bazdmeg xD
#50 Azt már meg sem említem, hogy maga a természet nagyon durván szabályozza a szaporulatot.Az állatvilágban ez jól megfigyelhető.Csak a legerősebbek élnek túl, a gyengéket/nem kívánt szaporulatot a saját szülei, a fajtársaik felnőtt egyedei irtják ki/hagyják elpusztulni.
Az emberek is állatok, ráadásul nagyon okos állatok.Az abortusz még mindig a legjobb döntés a nem kívánt szaporulat és a beteg egyedek kiszűrésére, ha a fogamzásgátlás csődöt mondott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!