Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből gondolta a barátnőm,hogy a szüleivel akarok wellnessezni?
"Mit szólnál hozzá ha hétvégét Hévízen töltenénk? Gyógyfürdő, szauna, masszázs, lesz minden."
Ebből hogy f@szba lehet azt érteni,hogy a szüleit is vinni akarom?
De miért bólogattál? Miért nem mondtad el neki, hogy kettesben gondoltad?
Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
Egy jó párkapcsolat egyik legfontosabb alapja a KOMMUNIKÁCIÓ!
Legyen ez az eset egy jó tanulság arra, hogy tessék kommunikálni a másikkal az érzéseidről!
Ezek után meg, hogy nem fogod élvezni... Erre csak annyit tudok írni, hogy edd meg, amit főztél.
Nem vagyok hive a parkapcsolati jatszmazasnak, de ebben az esetben siman megcsinalnam a csajjal, hogy csak a kettonk dolgait fizetem, es ha meltatlankodik, akkor megmondanam, hogy "szivem, en teged hivtalak el, a szuleidet te hivtad az o reszuket te fizeted"
Nagyon fura az egesz szitu, nem is ertem, hogy jutott egybol az az eszebe baratnodnek, hogy az anyjanak is szol a meghivas?! Azt meg foleg nem ertem, hogy ott azonnal miert nem allitottad le, hogy kettesben mentek?
Abból hogy nem állítottad le a barátnőd kísérletét. Ez a részéről egyértelműen tudatos hacsak nem teljesen máshogy kommunikáltok.
Ha nem tudod az ehhez hasonlókat kezelni, később még kellemetlenebb helyzetekbe fogsz kerülni. Amik még jobban fogják a kedvedet szegni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!