Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből gondolta a barátnőm,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből gondolta a barátnőm,hogy a szüleivel akarok wellnessezni?

Figyelt kérdés
A barátnőmet akartam meglepni,hogy hétvégén elviszem hévizre, és mikor előálltam az ötlettel nagyon megörült, hogy "jaj de jó, a szülei imádják azt a helyet nagyon fognak örülni". Hirtelen nem akartam a kedvét szegni azzal, hogy én igazából csak kettőnkre gondoltam, csak némán végignéztem ahogy örömében már tárcsázza is az anyját. Onnan már nem volt visszaút, csak bamba mosollyal bólogattam, mintha mennyire örülnék és szállást foglaltam négy személyre. A terveim szerint természetesen én fizettem volna, de most akkor a szüleinek is én kell fizessem? Totál elcseszte a kedvem, így már nem szeretnék menni és előre látom, hogy nem fogom jól érezni magam.

2022. márc. 22. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy kommunikáltad le te?
2022. márc. 22. 22:22
 2/12 A kérdező kommentje:

"Mit szólnál hozzá ha hétvégét Hévízen töltenénk? Gyógyfürdő, szauna, masszázs, lesz minden."

Ebből hogy f@szba lehet azt érteni,hogy a szüleit is vinni akarom?

2022. márc. 22. 22:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

De miért bólogattál? Miért nem mondtad el neki, hogy kettesben gondoltad?

Néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Egy jó párkapcsolat egyik legfontosabb alapja a KOMMUNIKÁCIÓ!

Legyen ez az eset egy jó tanulság arra, hogy tessék kommunikálni a másikkal az érzéseidről!

Ezek után meg, hogy nem fogod élvezni... Erre csak annyit tudok írni, hogy edd meg, amit főztél.

2022. márc. 22. 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
😂Ennyire nem lehetsz pancser. Mondd meg neki, hogy a hívó fél fizet, a szüleit pedig ő hívta 🤷🏼‍♀️
2022. márc. 22. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok hive a parkapcsolati jatszmazasnak, de ebben az esetben siman megcsinalnam a csajjal, hogy csak a kettonk dolgait fizetem, es ha meltatlankodik, akkor megmondanam, hogy "szivem, en teged hivtalak el, a szuleidet te hivtad az o reszuket te fizeted"

Nagyon fura az egesz szitu, nem is ertem, hogy jutott egybol az az eszebe baratnodnek, hogy az anyjanak is szol a meghivas?! Azt meg foleg nem ertem, hogy ott azonnal miert nem allitottad le, hogy kettesben mentek?

2022. márc. 23. 00:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Abból hogy nem állítottad le a barátnőd kísérletét. Ez a részéről egyértelműen tudatos hacsak nem teljesen máshogy kommunikáltok.

Ha nem tudod az ehhez hasonlókat kezelni, később még kellemetlenebb helyzetekbe fogsz kerülni. Amik még jobban fogják a kedvedet szegni.

2022. márc. 23. 00:35
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a barátnőd, 14?
2022. márc. 23. 01:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutna a szüleimet elhívni itt vmi nagyon félrement...
2022. márc. 23. 06:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem is tudom melyikőtök a gázabb. A csaj az életbe nem fog leszakadni a szüleitől, te meg félsz kinyitni a szádat. Mi a f@szért nem vágtál a szavába mielőtt hívta volna a szüleit? Hatalmas papucs leszel ,ha így folytatod!
2022. márc. 23. 06:52
 10/12 anonim ***** válasza:
90%
Jaj de anyámasszony katonája ez a lány. De téged sem értelek miért nem közölted hogy csak őt hívtad nem a szüleit
2022. márc. 23. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!