Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merek ismerkedni mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek ismerkedni mert nem tudom mi akarok lenni? 28N

Figyelt kérdés

Gimiben volt párkapcsolatom és egyetemen is. Könnyű volt rávágni, hogy még tanulok, ha megkérdezték mi a foglalkozásom. Viszont mikor végetért az egyetem, nem akartam ebben a szakmában dolgozni, rájöttem, hogy nem passzolunk. Azóta csak adminisztrálok, mélységesen elszegyellem magam mikor rákerdeznek mivel foglalkozom. Emiatt már nem merek ismerkedni.

Mit gondoltok?

2022. febr. 4. 14:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%
Mit teszel ellene?
2022. febr. 4. 14:47
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak nálatok nőknél jelent problémát!
2022. febr. 4. 14:47
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, szerintem semmi szégyellni való nincs a munkádbam. A lényeg, hogy dolgozol, megélsz belőle és nem csak a napot lopod.

Ha valaki megkedvel nem hiszem, hogy ez zavarni fogja.

Miért zavar ez téged ennyire?

2022. febr. 4. 14:51
 4/22 anonim ***** válasza:
Mivel foglalkozol?
2022. febr. 4. 14:51
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez téged zavar, nem mást. Ezért kellene tenned ellene. Levelezőn is lehet tanulni, és bármikor lehet váltani. Csinálj személyiségteszteket, ismerkedj magaddal, az erősségeiddel, aztán tanulj és válts! Nem azért, mert a randipartner mit mond, hanem azért, mert téged zavar, hogy lenézed saját magad.
2022. febr. 4. 14:53
 6/22 anonim ***** válasza:
70%
Van egy rossz sejtésem, hogy nem vagy túl vonzó külsőleg. Ne vedd sertésnek, ez csupán egy megfigyelésen alapuló benyomás: a szép csajokat általában nem érdekli, mivel foglalkoznak, mert úgyis találnak pénzes pasit, vagy felveszik őket jobb helyre, mert jól néznek ki.
2022. febr. 4. 14:54
 7/22 anonim ***** válasza:
18%
kövér vagy
2022. febr. 4. 14:54
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, a férfiak leszarják, mivel foglalkozol! Szerintem más bujkál ott a háttérben.

Nem lehet, hogy simán ronda vagy és azért nem mersz ismerkedni?

2022. febr. 4. 14:56
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda. Bkaphatjátok.
2022. febr. 4. 14:58
 10/22 anonim ***** válasza:
80%
XD
2022. febr. 4. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!