Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik mondjuk társkeresö oldalon keresnek párt miért nem méltatják arra sem az embert hogy legalább annyit vissza írjon a férfinek,bocsi nem akarok veled ismerkedni? Vagy bármit?
Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 12:57
1/8 anonim válasza:
Én sem írok vissza a nőnek ha nem érdekel. Mit írjak? Randa, nem az esetem, nincs diplomája? Nem akarom megsérteni, inkább hallgatok.
2/8 anonim válasza:
Mert arrogáns válaszok jönnek, vagy a zaklatás, hogy de "Miért nem?".
EZt belőled is kinézem, mert nem tudsz beletörődni. A nem válaszolás is válasz. Lépj tovább.
3/8 anonim válasza:
Nem mindegy? Ha nem ír vissza, akkor nem akar veled ismerkedni, ennyi.
4/8 anonim válasza:
Mert nem kötelező mindenkinek visszaírni
5/8 anonim válasza:
Mert olyankor elég sok az olyan viszontválasz, hogy akkor miakur vaanyádnak irogatsz, debil utolsorib anc, hogy b+aza nyádat. Na ezekre semmi szüksége nincs senkinek. Legalább is engem ezek szoktattak le az ilyesmiröl. Ennyi!
6/8 anonim válasza:
En úgy gondolom, mint Te: van egy alap udvariasság. Én mindenkinek visdzairtam, de volt olyan nap, hogy több, mint 100 levelet kaptam, szóval ennyire visdzairni meg egy elutasitast is: feladat. Hasznaltam a felulet automatikus elutasítását, akkor viszont volt, aki azt vette rossz néven, hogy nem névre szólóan utasitottam el, hanem sablonnal. Nagyon örülök, hogy megtalaltam azt, akit kerestem és töröltem magam.
7/8 anonim válasza:
Mert az, hogy nem ír vissza eleve azt jelenti, hogy nem akar ismerkedni, nem kíváncsi rád. Ha visszaír bármi kedves elutasító szöveget, akkor 10-ből 9-szer nem az lesz, hogy a férfi tudomásul veszi és sok szerencsét kíván, hanem faggat, hogy "demiért", ha elmondod hogy miért, akkor pedig győzköd, hogy ő igazából nem is olyan, amilyennek tűnik, hanem pont olyan, amilyet te szeretnél. Idegeneknek pedig nem tartozik senki magyarázattal.
8/8 anonim válasza:
Mert a nem válasz is válasz. Egyértelmű.
Én még régebben ismerkedtem neten így. De Miért utasítsak vissza, alázzak meg valakit azzal, hogy " nem szeretném, keress mást". Egyrészt Nekem ezt így direktben rosszul esne olvasni, ezért másnak sem írtam.
Másrészt pedig, még a legelején, 3 alkalommal megírtam, az volt a válasz hogy miért? Erre én, mert nem vagy az esetem, erre ő, szemét qurva vagyok, illetve volt még válasz az, hogy kapjam be, és a menjek a francba is.
Ezeket a köröket inkább kihagytam már egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!